yani kartlı (5060-5070-9070) 7800x3d sistemler bile 55-70 k arasında bulunabiliyor.. varsın ssd'si kc3000 olmasın.. 2. el kartsız sisteme 55k çok (benim için).. yine satıcıyı tebrik etmek lazım vicdanlı fiyat.. sıfır ve sıfır yakın fiyat isteyenler var..
Hocam parçalar kaliteli. 240 veya 360mm sıvı soğutma değil bak 420mm sıvı soğutma,Bu sıvı soğutma her kasa ya sığmaz kasada boş marka değil Lian Li Lancool III, 260hz 2K Pivot Asus Tuf monitör, anakart B veya A serisi bir kart değil bak X670E Tomahawk üst segment bir anakart mosfet olsun chipset yazılımı olsun soğutması garanti servisi olsun bir çok farkı var,
DDR5 sistemi gidip 20-25k ya toplarsın A610 anakart patriot ram, Thermaltake fan soğutma, Twinmos SSD, 7500F İşlemci, DARK veya başka marka ucuz bir kasa toplarsın bileşen kalitesi önemli sizden rica ediyorum Listede yazdığım parçaların 0 fiyatına 2. El fiystına bakıp gelin, Burda hesabı yapan arkadaşların en büyük hatası monitörü 3-5 binlik monitör sanıyor pahalı bir monitör gidip fiyatına bir bakıp gelin ha yok ben 2K kullanmamam gidip 1080p 144 hz de alabilirsiniz,
elimdeki sistem üst segment kaitede ederi bu. Daha alt DDR5 segmenetleri var diye piyasasından ucuza veremem