İkinci El

Filtreler

1 AYLIK SIFIR FULL KUTULU FATURALI GARANTİLİ BİLGİSAYAR
Selamün aleyküm tüm parçaların kutu fatura garanti ( 2 YIL ) mevcuttur. Tüm parçalar 1 aylıktır oyun bilgisayarı toplamak için aldım fakat ekran...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
263
%20 İndirim ile Steam Oyun
100 TL bakiyem var istediğiniz oyunu %20 indirimle gift olarak atabilirim Ödeme: Papara, Tosla Referansım var.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
180
Xiaomi Mi 4A Router
Ürünü yazda aldım. Amacım ana modem olarak kullanmaktı. Ancak internet sağlayıcım buna izin vermedi. Yazdan beriden dolapta yatıyor. Sıfırdan...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
181
HP Pavilion 200 Gaming Oyuncu Mouse
Mouse temiz kullanılmıştır. Bir sorunu yoktur. RGBdir. Almak istiyen özelden yazsın fotoğraf vs. atarım.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
154
Kurohito Rx 6600
Kurohito Rx 6600 9,000.00 TL
0 kutulu faturalı amazon japonya ürünüdür. Soğutması çok başarılı japon üretimi karttır. Kart satılana kadar kendim kullanacağım. İlgilenenler...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
240
Steam Normal oyun anahtarı Elli bin oWo parası, On lira cüzdan kodu sadece 1.8M oWo cash!
Steam Normal oyun anahtarı Elli bin oWo parası, On lira cüzdan kodu sadece 1.8M oWo cash! Benimle Discord üzerinden https://discord.gg/Z6hgSYWg...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
251
300 VP sadece 13 lira!
300 Valorant VP kodu sadece 13 lira! Benimle Discord üzerinden https://discord.gg/8zUCqveZt5 sunucusundan iletişime geçebilirsiniz.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
131
1 Aylık Huawei Watch GT 2 46mm Sport Edition Akıllı Saat
Merhabalar. 1 Ay önce aldığım Huawei GT2 Sports saatimi satmayı düşünüyorum. Fiyat olarak 1300TL düşünüyorum. Pazarlık vardır. Hiçbir sorunu...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
183
RTX 2060+ RYZEN 5 3500X SİSTEM + AOC 144HZ MONİTÖR
Ürün 2020 Haziran ayında İTOPYA' dan alınmıştır. Evimden uzak okul yurdunda kaldığım için aldıktan itibaren sadece 2 ay kullanabildim. Gayet...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
200
God Of War 40 TL!!
Merhabalar bu forumda ilk kez god of War satıyoruzzz en uygun fiyat 40 TL Steam hesabı olarak verilir. Ömür boyu garanti veriyoruz herhangi bir...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
137
Steam Oyun Satışı
Selamlar. Doların yükselmesi vs ile pahalı bir csgo envanterine sahip oldum. Hediyeyle 120tlye aldığım M4A1 skinim 750tl gördü. Yüklü oyun alacak...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
180
Asus Rtx 3060Ti Oc mini + Asus ROG Strix X570-I Gaming
Asus Rtx 3060Ti Oc mini Asus ROG Strix X570-I Gaming Ekran Kartı ve Anakart birleşik satılmaktadır. Tek satışı yoktur! Anakartın sıfırı 4000TL...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
184
2 Boostlu 3 Aylık Discord Nitro
Şehir Belirtilmemiş 2 Boostlu 3 Aylık Discord Nitro 10.00 TL
Arkadaşlar elimde 3 adet 3 aylık Boost'lu Discord Nitro var tekli fiyatı 20 TL daha önce nitro kullanılmamış hesaplar için geçerlidir ilgilenenler...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
191
MSI Ventus 3070 ( acil)
Kart 04.01.2022 tarihinde aldım. Üç günlük. Aciliyetim var o yüzden bugün alana uyguna vereceğim. Kart lhr'dir.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
197
1400 TL steam bakiyem ile indirimli oyun satışı yapıyorum.
Steam bakiyem ile indirimli oyun satışı yapabilirim. Çok düşük fiyatlar lütfen talep etmeyiniz. Pazarlıklarda buna dikkat edelim.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
235
Ryzen5 3400G Kutu-Fatura-Stok Fan ile 18Ay Garantili
6x Bakır soğutuculu fan ile kulanıldı. Hiçbir sorunu yoktur kefilim isteyene sözleşme vs' de yapabilirim. İstediğiniz testi gelip yapabilir yada...
Süresi
Tip
Takas
Durumu
Sıfır
Hit
212
300TL Steam Cüzdan Kodu 250Tl
Başlıktaki gibi toplam 300tl Steam cüzdan kodunu 250tl ye bırakırım. İtem oyun vs de alınabilir.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
163
Flexy Silver Sistem Satılık
Kasa 19/02/2021 tarihinde sipariş edilmiştir. Garantileri hepsinin devam eidyor kutular mevcuttur. 1 x Excavator Rainbow CPU Cooler Soğutucu 1...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
237
Satılık Oyunlar 9TL (RDR2,CP2077,AC: VALHALLA, Death Stranding, Watch Dogs Legion vb.)
Oyunlar Aile hesabı mantığı ile çalışmaktadır. Geforce Now ile de oynayabilirsiniz. Geforce Now şart değil. Online oynayamazsınız. Ama bunu dert...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
201
Ryzen 7 1800X GTX660 Ti sistem ve 240Hz LG monitör
Merhaba arkadaşlar, Borçlarımdan dolayı bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. 5 adet referansım vardır. İstediğiniz testi görüntülü arama yoluyla...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
190
Top Bottom