İkinci El

Filtreler

Ryzen 5 3500x 16GB Ram rog strix 1650 4GB
Anakart : MSİ b450 Gaming Plus Max 4133mhz ATX ( Garantili kutulu faturalı ) İşlemci : AMD Ryzen 5 3500x ( Garantili kutulu faturalı ) + stok...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
228
Sınırsız Canva Pro sadece 10 TL!
Kendi e-posta adresinize açılır, sonsuza kadar kullanabilirsiniz. 7 ve üstü sipariş olduğunda dağıtılmaya başlanacaktır. %100 yasaldır. İletişim...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
241
Oynamak veya satın almak istediğiniz oyunlarda en az %60 oranında indirim yapıyorum
Öncelikle herkese selamlar, bugün sizlere method ve bazı yöntemlerle baz aldığım bir çok oyunu min %60 oranında indirimli satış fiyatına size...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
266
steelseries rival 300 wireless
Ürünü 07.04.2021 de aldım fakat elime küçük geliyor. Ürünü Medimarktdan aldım kutusunu açtığım için değişim veya iade almıyorlar bu yüzden...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
190
Satılık Oyunlar 9TL (RDR2,CP2077,AC: VALHALLA, Death Strading, Watch Dogs Legionvb.)
Oyunlar Aile hesabı mantığı ile çalışmaktadır. Geforce Now ile de oynayabilirsiniz. Geforce Now şart değil. Online oynayamazsınız. Ama bunu dert...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
151
Epic Games Bilgileri Değişen Gta 5 Hesabı
Hesap özellikleri: E posta ve şifre değiştirebilirsiniz Hesap içersinde Watch Dogs VE AC Syndicate Bulunmaktadır. Gta 5 Premium Editon olarak...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
165
CyberPunk 2077 hesap satımı
Şehir Belirtilmemiş CyberPunk 2077 hesap satımı 6.00 TL
Hesap aile paylaşımlıdır online girmediğiniz sürece patlamaz bilgileri değişmez
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
149
Steam %20 indirimli oyun satışı
Steamda 50TL bakiyem var. Size 50TL'lik oyunu 40TL'ye alabilirim. Ödeme : Papara
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
168
Corsair Vengeance kırmızı 8 GB 2400 MHz RAM (O.C ile 3000 MHz CL16 olabiliyor)
2 yıllık RAM'imdir. Sağlamdır başlıkta da dediğim gibi 3000 MHz CL16 yapabilirsiniz O.C ile. Garantisi ve kutusu yoktur kutusu ev değiştirirken...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
165
%20 indirimli Steam oyunları
Şehir Belirtilmemiş %20 indirimli Steam oyunları Teklif
Hesabımdaki operasyondan kazandığım 195TL'yi mouse alacağım için nakte çevirmem gerekiyor. Ben de bunun için bu yolu seçtim. Eğer ilgilenirseniz...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
139
Sıfır Kutusunda Monster Pusat V11
Sıfır kutusunda, faturası yok. Eski faremi garantiye vermiştim. O kalmadığından dolayı bu verildi. Farklı bir model alacağım için satıyorum...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
191
MSI GTX 960 Gaming2G TWİN FROZR (AÇIKLAMA DİKKAT)
Kart kutusundadır display port gibi slotların ve uç kısmına kadar koruma plastikleri durmakta kutusunda belgeleri ve aparatı poşetinde durmaktadır...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
274
Clash Royale çok uyguna acik hesap tüm karakterler var!!!
Arkadaşlar hesabımı satıyorum. Hesabımda bir karakter dışında her karakter var. Max karakterler var. Özel emojiler var. Gerçekten çok uygun fiyata...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
265
650TL GT 1030 Alınır
Şehir Belirtilmemiş 650TL GT 1030 Alınır 650.00 TL
GT 1030 Almayı düşünüyorum kutu , fatura , garantisi olan kartlara açığım. Model olarak: MSI Aero ITX GT 1030 , Asus Phoneix GT 1030 , Gigabyte...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
200
CASPER S500 İ5 10.NESİL MX230 EKRAN KARTI 4GB RAM UYGUN FİYAT
Merhaba arkadaşlar cihazın 10 aylık garantisi mevcut. Gta5,LoL,CS Go, Valorant tarzı oyunları rahat bi şekilde oynatıyor. Cihazın tek bir çiziği...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
171
Sıfır gibi R5 2600
Sıfır gibi R5 2600 1,100.00 TL
Arkadaşlar islemcinin fotoğrafta görüldüğü gibi kutusu garanti belgesi herşeyi mevcuttur hali hazırda kasadadir şuanda işlemci yükselteceğim için...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
195
Valorant Hesabı Alınır
Arkadaşlar Maksimum 100tl valorant hesabı arıyorum elinde olan iletişime geçebilir discord:Ryphex#0235
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Sıfır
Hit
206
240GB JAMES DONKEY SSD
Bursa 240GB JAMES DONKEY SSD 240.00 TL
2018 Haziran ayında aldım. Garantisi bitti ama yazma ve okuma hızları ilk aldığım zamanlardaki gibi. Bursa dışına ödeme sonrası MNG kargo ile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
207
MSI RTX 2070 VENTUS GP
Bursa MSI RTX 2070 VENTUS GP 8,200.00 TL
Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. 2023 Kasım ayına kadar garantisi devam ediyor. Faturası, kutusu ve garanti belgesi var. Kartla Valorant, League...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
223
Western Digital Blue 4 TB HDD - Chia Coin İçin 34 Plot'lu-
Madem XCH piyasaya girdi o zaman bende arsa satayım dedim :cool: 34 arsa oluşturmak için yaklaşık 60 TB okuma yazma yapmak lazım. HDD ile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
553
Top Bottom