Ürünün KFG tam. Fanlı modellere göre serin çalışan kart sıvı soğutmasından dolayı. 13 dakikalık furmark testinde maksimum 56 dereceyi gördü. Oyunlarda da aynı şekilde 55 derecelerde. Kart 60 dereceye yaklaşmıyor bile.
Coil whine bir var bir yok gibi çözmüş değilim. Bazen duyuyorum bazen duymuyorum
Overclock ile 2800MHz değerinde; 6900 XT ve 3090 gibi en üst seviye kartlarının performansını yakalıyor, yer yer geçiyor. 2800 overclock ile bile 62 derece sıcaklığı geçmiyor kart. Tabiri caizse buz gibi kart.
Normal fanlı modeller tabi ki daha ucuza bulanabiliyor. Ama bu kart dediğim gibi sıvı soğutmalı, özel bir kart. Soğuk çalışıyor fanlı modellere göre.
FSR ve 2800MHz overclock varken RDR2'de aldığım değer;
110 aşağısını görmedim. 120-140FPS arası değişiyor. Sıcaklıklar da ortada.
Coil whine bir var bir yok gibi çözmüş değilim. Bazen duyuyorum bazen duymuyorum
Overclock ile 2800MHz değerinde; 6900 XT ve 3090 gibi en üst seviye kartlarının performansını yakalıyor, yer yer geçiyor. 2800 overclock ile bile 62 derece sıcaklığı geçmiyor kart. Tabiri caizse buz gibi kart.
Normal fanlı modeller tabi ki daha ucuza bulanabiliyor. Ama bu kart dediğim gibi sıvı soğutmalı, özel bir kart. Soğuk çalışıyor fanlı modellere göre.
FSR ve 2800MHz overclock varken RDR2'de aldığım değer;
110 aşağısını görmedim. 120-140FPS arası değişiyor. Sıcaklıklar da ortada.
- Ekran Kartı Markası
- Asus
- GPU Bellek Kapasitesi
- 16 Gigabyte
- Garanti Durumu
- Distribütör garantili