Neler Yeni

Kasa, Güç Kaynağı

Filtreler

Fsr 650W 80+ psu ve kasa
İstanbul Fsr 650W 80+ psu ve kasa 1,950.00 TL
Fsr 650W 80+ psu ve 4 argb kasa
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
24
Enermax StarryFort SF60 + MAXPRO III 600W - Sıfır PSUlu Kasa
Demonte olarak hazır sistemle beraber gelmiştir. İçine sistem takılmadı, hiç kullanılmadı. İstanbul Beylikdüzü elden teslim olur. Ürünün kutulu...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
40
COOLER MASTERBOX TD500 kasa
Merhaba ürün boşta duruyor ayakların birinde çatlak var sadece başka kırığı vs yok fotoğrafta görünen 5 adet fan ile verilecektir yer istanbul...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
20
650 W Güç Kaynağı +80 Bronz Sorunsuz! Thermaltake
Thermaltake 650W +80 Bronze Güç Kaynağı (İkinci El) Durum: Sorunsuz, ilk günkü gibi temiz ve bakımlı, yalnızca 5 ay kullanılmıştır. Garanti...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
26
Kutusunda tertemiz 8 aylık Lian Li 216
Arkadaşlar selamlar. Şubatta aldığım kasayı ihtiyaç fazlalığından satmak istiyorum. Tertemiz kullanıldı, kullanmadan uzun süre de kutusunda...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
47
SATILIK - Sıfır 2 adet - Corsair Rm850x - Corsair CX650F Beyaz
İkisi de Sıfır kapalı kutusunda Amazon Türkiye faturalı 10 YIL Corsair garantili ömürlük üründür Corsair Rm850x 850w 80+ Gold Full Modüler 135mm...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
29
High Power 700 W 80+ Gold Performance GD HP1-J700GD-F12S Power Supply
Fiyat konusunda tekliflere açığım 14 Haziran 2024 tarihinde satın aldım ve 3 aya yakın kullandım. Üniversiteye başladığım için satıyorum...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
20
Casper marka kasa ve 500w power supply
İkisi birlikte verilecektir .Ledleri çalışmaktadır, çiziksiz. Daha fazla ışıklı kasa alacağım için satılıktır.Fiyatları konusunda pek bilgim...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
46
Elimde fazla kasa var
Elimde fazla kasa var 2,000.00 TL
Dostlar selam bundan bir sene önce ilgili linktenden göreceğiniz sistemi aldım geçen haftalarda yeni bir kasa aldım ve bu kasa boşa çıktı, 1...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
88
DeepCool CH510 Mesh, ATX, Ekranlı, 650 Watt Bilgisayar Kasası
Kasa 2024 / Şubat ayında Sinerji Bilgisayardan aldığım hazır sistem ile gelmiş olup, kasayı daha sonra farklı bir kasa aldığım için içerisini...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
50
Sharkoon WPM 80+ Gold Zero 550W Güç Kaynağı
Sıfır ayarında çok temiz kullanılmış bir üründür.Hazır çalışan sistemden sökülmüştür.Herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır.Kutu içeriği ve...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
26
SIFIR AEROCOOL 500W PSU
Kullanmak için aldım nasip olmadı. Sıfır Teknobiyotikten alındı 3 ay önce takıp denendi sadece üstünde toz dahi yok. Alana hayırlı olsun.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
34
DeepCool CH510 Mesh, ATX, 650 Watt Bilgisayar Kasası
Kasa 2024 / Şubat ayında Sinerji Bilgisayardan aldığım hazır sistem ile gelmiş olup, kasayı daha sonra farklı bir kasa aldığım için içerisini...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
44
Dark unreal air kasa ve 1tb hdd 1k
Akasa viper fanları 8 adet ayrı ilana koyucam kelepir veriyorum fansız kasadır
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
70
gigabyte 420w psu
gigabyte 420w psu 500.00 TL
sorunsuz güç kablosu ile verilecektir pazarlık var
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
30
Dark unreal air 8 adet akasa viper fan
400mm ekran kartı 175mm kule tipi destekler mesh 83 cmf 8 adet fanla birlikte klima gibidir msı R700 aldığım için satılıktır içi dolu halini...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
316
DeepCool CH510 Mesh, ATX, 650 Watt Bilgisayar Kasası
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
55
FSP Hyper 80+ PRO H3-700 700W Power Supply
Ürün 0 üründür. 30/11/2024 tarihine kadar garantisi devam etmektedir. Hiç kullanılmadı, kutusundan çıkmadı. 2 yıl kutusunda durdu, ihtiyaç olunur...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
55
Fsp Hyper pro 550W 80+bronz psu
İstanbul Fsp Hyper pro 550W 80+bronz psu 800.00 TL
Kutu ve garanti yoktur. Günde 3-4 saat oyun dışında kullanılmadı Herhangi bir arızası vs yoktur
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
302
NZXT C750 750W 80+BRONZ 20 GÜNLÜK 2000TL
Acil satiyorum 20 gunluk daha yukseltme yapacagimdan satılık Sahibinden,dolap uzerinsen bana 2000 kalicak sekilde satabilirim Pazarlik icin...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
55
Top Bottom