Neler Yeni

Çevre Birimleri - EKİPMANLAR -

Filtreler

Fifine A6 Mikrofon
Fifine A6 Mikrofon 2,000.00 TL
Sol taraftaki mikrofon. Garantisi devam ediyor
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
45
DeathAdder V3 Pro Faker Edition
Elime çok büyük geldiği için muadil olabilecek fare veya Nova 5, HS80 gibi kablosuz kulaklık ile takaslamaya karar verdim üstüne nakit...
Süresi
Tip
Takas
Durumu
Sıfır
Hit
85
Artisan Raiden Mid XL  - Zowie U2 - Lamzu Maya X - Skypad Sora Limited - Vaxee Funspark Pa24
artisan raiden mid xl - sorunsuz kutulu 6 aylık 2 ay aktif kullanıldı - 2750 ₺ zowie u2 - kutulu yurtdışı 2 kere kullanıldı - 3500 ₺ lamzu maya x...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
49
VGN VXE V1
VGN VXE V1 1,250.00 TL
Satılık vgn vxe v1 denendikten sonra kenara kaldırdım hiç kullanılmadı sayılır özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz kfg mevcuttur detaylı...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
57
Custom klavye yapılır.
İsteğe göre kişiye özel custom klavye yapılır. Özel switch, keycaps tedarik edilir.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
115
CORSAİR HS 80 MAX KULAKLIK SIFIR KUTUSUNDA YURTDISI URUNU KONTROL AMACLI ACILDI
CORSAİR HS 80 MAX KULAKLIK SIFIR KUTUSUNDA YURTDISI URUNU KONTROL AMACLI ACILDI İST İÇİ ELDEN TESLİM GARANTİSİ YOK OLARAK KABUL EDİN TÜM...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
42
LG UltraGear 27GN65R-B 27 inç 144Hz 1ms Pivot Oyuncu Monitörü
Az kullanılmış çok kaliteli bir monitördur. Daha büyük ekranlı monitöre geçeceğim için satıyorum. Jelatinleri üstündedir :) Mardin civarı elden...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
32
Aula F75 (Siyah)
İstanbul Aula F75 (Siyah) 1,800.00 TL
Merhaba Arkadaşlar, Klavye kısa bir süre kullanılmıştır. Kutusu vs. duruyor. Ajazz Aj159 Apex (Muadili de olabilir) mouse ile takas da...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
78
Buds 3 Pro
Buds 3 Pro 4,000.00 TL
Merhabalar elimdeki buds 3 proyu satmaya karar verdim çok az kullandım 2-3 aylık ürün samsung online mağazasından almıştım ilk part üründü kronik...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
27
Kingston HyperX Cloud 2 Wierless
Kingston versiyon Cloud 2 Wierless yıpranma soyulma arıza hiç bir yerinde bir hata yok tertemiz kulaklık. Garantisi sona ermiştir. Takas düşünülür.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
28
Apple Airpods Pro 1.nesil
Cihaz fotoğraflardaki gibi temizdir mikrofonunda sorun vardır telefon görüşmesinde ses gitmiyor ama günlük kullanımda sorun çıkarmaz yaşı gereği...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
31
Steelseries Apex 9 Mini Mekanik Oyuncu Klavyesi
Klavye tertemizdir sadece 2 tane tuşu kırıktır harici sorunsuzdur kutusu kablosu var görseldeki gibi temiz ilk sahibinden tamirsiz steelseries...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
54
Logitech G305 kda özel seri
Mouse lol oyununun özel serisine aittir cihaz tertemizdir 2.4ghz kablosuz oyuncu mouse Logitech g305 kda G305 KDA g305 Kda Detaylı fotoğraf...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
55
Asus 280 fast ips hz monitör
ASUS TUF Gaming 280 Hz Monitör Satılık Durum: Tertemiz, ölü piksel yok, herhangi bir ışık sızması veya yansıma problemi bulunmuyor. Model: ASUS...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
78
Asus ROG 4K 160 HZ Fast IPS Monitör
ROG Strix XG27UCS 160 HZ 4K Oled monitör aldığım için satıyorum yoğun kullanım yapılmadı haftada üç dört gün akşamları iki üç saat diyebilirim...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
74
Aula F75 Mekanik Klavye Sıfır Ayarında
Merhabalar, mekanik switchli klavye aldığım için satıyorum. İstanbul içi elden verilebilir sorunsuz tertemiz.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
57
Razer Blackshark v2 x yeni satılır 30.11.24 tarihinde alındı garantisi vardır (2000 tl)
https://www.incehesap.com/razer-blackshark-v2-x-rz04-03240100-r3m1-siyah-kablolu-gaming-oyuncu-kulaklik-fiyati-63273/ bu kulaklıgı kardeşime aldım...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
42
Razer Deathadder V2 Mini
Kendim kullandım tertemiz cihazlar çalışmayan hiçbir şeyi yok. Tertemiz cihaz, G Pro Wireless'a geçtiğim için satıyorum. Kutusu faturası vardır...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
92
Rog Fachion Rx Low Profile
Ürün sıfır gibi, jelatinleri üzerinde. 2 aylık. TR dizilimli red switch olan versiyon.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
55
Top Bottom