Neler Yeni

Kulaklık ve Mikrofon

Filtreler

Logitech G435 ve G333
Merhabalar Elimde fazla sıfır ve ikinci el ürünler bulunmakta. Sıfır ürünler deneme amaçlı bile kullanılmamış, yurt dışından alınmıştır. Sıfır...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
20
GameNote Oyuncu Kulaklığı
Herkese öncelikle iyi forumlar, elimde fazlalık duran bu ürünü satacağım. Gamegaraj sitesinden almıştım, 7-8 ay civarı kullanıldı sonrasında razer...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
34
RAZER BARRACUDA X BLUETOOTH
ÜRÜN SIFIR AÇILMAMIŞTIR. 2 YIL VATAN GARANTİLİDİR. 2022 modeli
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
59
RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık  3000 pazarlık yaparızz
RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 2-3 gün kullandım hyperx cloud 2 aldım pazarlık yaparız hocamm
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
75
Razer Barracuda x 2022
İstanbul Razer Barracuda x 2022 2,500.00 TL
04.011.2024 tarihinde alındı.Kutusunda duruyor jelatinleri dahi açılmadı.Elden teslim tercihimdir.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
72
CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
Sıfır, kapalı kutu. Denizli içi elden teslim diğer şehirlere ön ödemeli kargo. Kargo hariç fiyattır.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
67
Hyper x cloud 3 wireless
Ürün sıfırdan farksızdır sadece 2-3 saat arası kullandım ihtiyaç fazlası olduğu için satıyorum.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
46
HYPERX Cloud Core Wireless
HyperX Cloud Core Wireless Kulaklık 1800 TL. Konum: Denizli Denizli içi elden teslim veya kargo ile gönderilir. Hiçbir sorunu yok. 2022'de...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
59
HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı
sıfır hiç kullanılmadı 2 yıl faturası var ağzı kapalı
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
52
RAZER BARRACUDA X 2022
Ürün vatan garantili kargo kolisi bile açılmadı duruyor ilk açan siz olacaksınız.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
61
LOGİTECH G335 GAMİNG KULAKLIK
Gaziantep LOGİTECH G335 GAMİNG KULAKLIK 1,000.00 TL
Temiz Logitech G335 7 Ay Daha Mediamarkt Almanya Garantili Yer:Gaziantep Fiyat:1000TL DİP Detay İçin DM (Sahibinden İlanı Onaylanınca Link Bırakırım)
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
45
Cloud 2 kulaklık
İstanbul Cloud 2 kulaklık 1,600.00 TL
29.11.2021 faturalı, c3 kablosuza geçtiğim için 4-5 aydır kutusunda yatıyor. Kutu fatura mevcut, garantisi bitti. Kumaş pedleri yoktur, kafa...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
51
Razer barracuda x sıfır kapalı kutu
Vatan bilgisayardan alındı sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili kargo kutusu dahi açılmadı
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
117
Sıfır Apple AirPods (3. nesil) ve Lightning Şarj Kutusu Bluetooth Kulaklık MPNY3TU/A
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-acilmamis-apple-airpods-3-nesil-ve-lightning-sarj-mpny3tu-a-1208...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
35
Steelseries Arctis Nova 3 (Sıfır+Garantili)
Merhaba kulaklık değişim sonucu sıfır olarak gelmiştir. Paketi hiç açılmamıştır ve garantisi mevcuttur. PC,Playstation ve mobil cihazlar ile...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
61
Acil satılık steel series nova4x
İstanbul Acil satılık steel series nova4x 2,750.00 TL
Arkadaşlar acil satılık nova 4x kulaklığım. Kendi kullandığım kulaklık vatanbilgisayardan alındı garantilidir. Acil ihtiyaçtan dolayı satmam...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
33
Razer Barracuda X
Razer Barracuda X 3,000.00 TL
Sıfır kapalı kutu jelatinleri üstünde. 2 sene garantilidir.
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Hit
58
Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklığı
Ürün 16 Kasım 2023 tarihinde satın alınmış olunup, 1 yıl garantisi vardır. Neredeyse ürünü hiç kullanma fırsatım olmadı, sıfır ayarında bir...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
337
Corsair void elite bozuk
Sa corsair void elite kullaklığımın mikrofonu bozuldu kulaklığı bozuk olan varsa mikrofonu almak istiyorum Kısacası : corsair marka mic fotoğraf...
Süresi
Tip
Alınır
Durumu
Kullanılmış
Hit
53
Apple Airpods Pro 1.nesil
Cihaz fotoğraflardaki gibi temizdir mikrofonunda sorun vardır telefon görüşmesinde ses gitmiyor ama günlük kullanımda sorun çıkarmaz yaşı gereği...
Süresi
Tip
Satılık
Durumu
Kullanılmış
Hit
54
Top Bottom