20250108_184539.webp

Satılık MSİ RTX SUPRİM X 3080Tİ Sıfır gibi

MSİ RTX SUPRİM X 3080Tİ
25,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
Bellek
12GB

Detaylar

Üniversite sürecinde kullandım. Bilgisayar Programcılığı okuduğumdan. Genellikle ödev yaparken kullanıldı çok fazla oyun oynarken kullanılmadı. Günlük işleri yapmak için daha fazla kullanıldı. Sık sık kasa içi temizlendi. Detaylı bilgiler için yazabilirsiniz. Şuan aktif olarak kullanılmaktadır.

Yorumlar

hiç bir problemi yok sizce piyasaı kaç olmalı
Biraz daha arttırmanız lazım güçlü bir kart 25k ölü bir fiyat bu kart için, 45k Felan ederi var gibi nede olsa hiç bir problemi yok ama ben sizin yerinizde olsam biraz daha bekler satmazdım bir kaç 10 yıl daha tutardım ilerleyen yıllarda tarihi eser fosil sayılacağı için çocuklara felan miras olarak bırakırdım, çocuklara da vasiyet olarak torunlarıma bırakmasını söylerdim , Hayali bile güzel düşünsene torununa bir gün hiç beklemediği anda bir haber gidiyor dedesinden ona hiçbir problemi olmayan RTX 3080 TI miras kaldığı haberini öğreniyor, satar İstanbul boğazına sıfır manzaralı Yalı alırladı fenamı olur haksız mıyım? sen söyle

Dostum genelde gçrdüğüm kadarıtyla ortalama 15 civarında gidiyor. 11-12 ye de gördüm 17-18 e de gördüm. Ama alıcı varmı herkes bekliyor. 25 çok uçuk olmuş. Kaldı ki bu serinin uzun bir mining geçmişi var. Alırken buna takılan çok insan olur. bende kısa bir dönem mining yaptım miningli kart ta kullandım . Ancak biraz şans işi bazı kartlar çok dyaanıksız olurken bazıları taş gibi uzun yıllar kullanıyorsun.
Şimdi buradaki önemli sorular şunlar kartın ilk sahibimisin ne zaman alındı fatura var mı? Mining geçmişi var mı? Pek çok kullanıcı anlamaz ama bazı püf noktaları var. Kartın içi açıldı mı?

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Buckers
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
148
Yorumlar
4
Sona eriyor