IMG_1195.webp

Satılık Sıfır Biwin Gen4 500GB - MLD 500GB Nvme SSD Adet 2800TL

Ankara
2,800.00 TRY to 2,801.00 TRY
Marka
Biwin Lexar MLD
Durumu
Sıfır

Detaylar

Biwin 500GB Gen4: Sıfır kutusundadır, garanti mevcuttur. 2800TL
MLD M300 500GB Gen3 (Galiba) : Hazır sistem üzerinde sıfır geldi, kullanmadan kutusuna kaldırdım. Garanti mevcuttur. 2800TL

Latest questions

İzmirdeyim ve lexar ı almak istiyorum nasıl bir yol izleyebiliriz
T
toltec6
Normalde 7000TL yaptım hocam millet ne yazsam altını teklif ediyor diye. Size 6000TL demiştim zamanında o yüzden alacaksanız size 6000TL olur.
A
ahmetmaraslioglu
tamamdır iletişime geçersek alayım
T
toltec6
Satıldı hocam.
Son düzenleme:

Yorumlar

hocam "Lexar 2TB Gen4" bu model 5k olsa olur mu ?
Şu an belirlediğim fiyatla 2 tane 500GB SSD anca alınır hocam. Sizin özelinizde söylemiyorum da Abdullah'ın YouTube videolarının yorumlarındaki arkadaşlar nerede acaba? Şu belirlediğim ikinci el fiyatlarıma Abdullah ürün alsa ''abi şu kadar vereyim bana ver'' ''sen şanslısın bize denk gelmiyor'' gibi yorumlar yapılır.

Şu an belirlediğim fiyatla 2 tane 500GB SSD anca alınır hocam. Sizin özelinizde söylemiyorum da Abdullah'ın YouTube videolarının yorumlarındaki arkadaşlar nerede acaba? Şu belirlediğim ikinci el fiyatlarıma Abdullah ürün alsa ''abi şu kadar vereyim bana ver'' ''sen şanslısın bize denk gelmiyor'' gibi yorumlar yapılır.
ürün senin hocam istediğin fiyatı yazabilir istediğin fiyata verebilirsin bu senin bilecegin iş, ha 6 yazıyordu 5 vereyim dedim bende malum yurtdışı ve kutusuz olması sebepleriyle vs yoksa fiyat uygun zaten hayırlısı olsun.

ürün senin hocam istediğin fiyatı yazabilir istediğin fiyata verebilirsin bu senin bilecegin iş, ha 6 yazıyordu 5 vereyim dedim bende malum yurtdışı ve kutusuz olması sebepleriyle vs yoksa fiyat uygun zaten hayırlısı olsun.
Hocam ben diğer satıcılar gibi uçuk fiyatlar yazıp sonra indirim yapmaktansa olur fiyatını yazıyorum. Sarı siteye baktım, sata ssdler bile daha pahalı. Size tepki göstermedim kesinlikle, şaşırıyorum sadece. Favorilerime aldığım Kioxia 2TB %92 sağlık bir ssd vardı, alıcı 7000TL teklif etmiş satıcı olur demiş bugün baktım ilan yok.

çoluk combalakla ugrasacak vaktim yok, fiyat yazılmıs pazarlık payı var mıdır diye yazdım olursa olur olmazsa olmaz ona satıcı karar verir , ilan ilan gezip millet ne yazmış diyen sen değil milletin ilanını kirletme.
Benim yorumuma cevap yazma o zaman tombalak

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
toltec6
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Depolama
Hit
346
Sorular
1