10dkligina o paraya satildigi icin elimdeki ramimi yok paraya vermemi mi bekliyorsun dostum? Veya o paraya satildigi icin o para mi oluyor artik? Teklifin varsa yazarsin yoksa bos chat yapmazsin.
Bence fiyatı gayet güzel dediği gibi 10dk lık indirimde yakaladığı bir fırsat ve sadece üzerine 1000tl koymuş. Aynısını ben de aldım yani bence fiyat makul 0 fiyatı şuan 8binTl bu üründe 0. Fırsatı kaçıranlar için yüksek indirimli yol.
Ama diğer ram satıcılarına karşıyım adam 2.5k ya aldığı rami 0 fiyatıyla aynı paraya koymuş onların yanında bu adam melek kalır melek.
Bence fiyatı gayet güzel dediği gibi 10dk lık indirimde yakaladığı bir fırsat ve sadece üzerine 1000tl koymuş. Aynısını ben de aldım yani bence fiyat makul 0 fiyatı şuan 8binTl bu üründe 0. Fırsatı kaçıranlar için yüksek indirimli yol.
Ama diğer ram satıcılarına karşıyım adam 2.5k ya aldığı rami 0 fiyatıyla aynı paraya koymuş onların yanında bu adam melek kalır.
Ne yazik ki indirimlerden ram alma firsatim olmadi. DDR5 gectim ve kalanlari parca parca satmaya calisiyorum, elimde 4x8 32GB seklindeydi, 2 tanesini sattim. Son kalan bir kac parca urunden birisi oldugu icin ilanda. Firsatci, al-satci degilim. Evet satin aldigim urunden kâr etmek isterim herkes gibi ama asıl amac bu degil.
Ne yazik ki indirimlerden ram alma firsatim olmadi. DDR5 gectim ve kalanlari parca parca satmaya calisiyorum, elimde 4x8 32GB seklindeydi, 2 tanesini sattim. Son kalan bir kac parca urunden birisi oldugu icin ilanda. Firsatci, al-satci degilim. Evet satin aldigim urunden kâr etmek isterim herkes gibi ama asıl amac bu degil.
Nasip değilmiş hocam ben de sıfır sistem dizicektim ddr5 kaçınca ddr4 almak durumunda kaldım sistem dizerim diye. fakat Ddr4 sistem dizmek ddr5 sistemle eşit paraya geliyo hatta ddr4te aynı performası almak için daha çok harcamak gerekiyor. 16x4gb ram aldım elimde kaldı bakalım ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Bunları yazarken kapı çaldı şimdi geldiler
10dkligina o paraya satildigi icin elimdeki ramimi yok paraya vermemi mi bekliyorsun dostum? Veya o paraya satildigi icin o para mi oluyor artik? Teklifin varsa yazarsin yoksa bos chat yapmazsin.
Noldu indirimi yakalayamadin herhalde kuduruyorsun burda. Mindarlamaya devam et. eder fiyatiyla ilanda aliyorsan alirsin almiyorsan kalabalik yapmazsin kardeş daha bos chat yapma eger bir teklifin yoksa!