Alınır Ryzen 7 5800x3D İşlemci Arıyorum.

Closed
Sıfır,Temiz ikinci el.
Durumu
Sıfır
Soket
AM4
Durum
This ad has been closed. Reason: Ürünü satıl aldım.

Detaylar

Merhabalar. Ryzen 7 5800x3D işlemci arıyorum. Sıfır ya da temiz ikinci el, sıvı soğutucu ile kullanılmış olan olabilir. Sistemim DDR4 yeni bir sistem dizmeyi düşünmüyorum işlemcimi değiştirsem beni tatmin edecek. Herkese iyi günler dilerim.

Yorumlar

Bende 5700X3D var satmıyorum ama senaryo kuralım, diyelim ki 15K'ya sattım. Anakart 2.5K, 32GB Ram 7K totalde 24.5K yapar. Sadece 32GB DDR5 Ram parasını çıkartıyor. Değmiyor, satmaya.

Bende 5700X3D var satmıyorum ama senaryo kuralım, diyelim ki 15K'ya sattım. Anakart 2.5K, 32GB Ram 7K totalde 24.5K yapar. Sadece 32GB DDR5 Ram parasını çıkartıyor. Değmiyor, satmaya.
Dünyanın hiçbir yerinde ikinci el ürünü, sıfır ürünün parasını çıkarmak için satmak diye bir şey yok. 5 sene kullan kullan, sonra 2026 model ürünü almaya değsin diye sıfırından 3 kuruş ucuza ilana koy 🤡.

Dünyanın hiçbir yerinde ikinci el ürünü, sıfır ürünün parasını çıkarmak için satmak diye bir şey yok. 5 sene kullan kullan, sonra 2026 model ürünü almaya değsin diye sıfırından 3 kuruş ucuza ilana koy 🤡.
Doğru diyorsun ikinci el olduğunu unutuyorlar, ikinci el dediğin ürün ucuz olmalı bizde dediğin gibi amorti gibi bakılıyor. Biraz da alıcılarda sorun var, 3 kuruş değil 2 kuruş ucuz olunca hemen alıyorlar. Sıfırı 15K olan 7800x3d'yi 13K'ya alıyorlar, piyasa da alan olmasa ederi 10K maks ikinci el de ama alınıyor. 5800x3d de de aynı şekilde alıcı buluyor ki fiyatları yüksek.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
NicolaiHell
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
İşlemci
Hit
216
Yorumlar
7
Sona eriyor