B B beko42 22 Mayıs 2026 NVIDIAMDINTEL yazmış: Bekir hocam pazarlık payın yok demi Devamı için tıklayın... Kapalı kutu olunca çok birsey yapamıyorum hocam. Yine yardımcı olurum teklifiniz nedir
NVIDIAMDINTEL yazmış: Bekir hocam pazarlık payın yok demi Devamı için tıklayın... Kapalı kutu olunca çok birsey yapamıyorum hocam. Yine yardımcı olurum teklifiniz nedir
B B beko42 6 Haziran 2026 sebahattink yazmış: Merhaba ürün duruyormu? Devamı için tıklayın... Merhaba Duruyor hocam da tatildeyim. Çarşamba falan kargolayabilirim
sebahattink yazmış: Merhaba ürün duruyormu? Devamı için tıklayın... Merhaba Duruyor hocam da tatildeyim. Çarşamba falan kargolayabilirim
B B beko42 6 Haziran 2026 sebahattink yazmış: Ürün hangi şehirde ve fatura yok sanırım Devamı için tıklayın... Fatura yok hocam. Konya. Ama ben kendimde kullanıyorum oyun diski olarak bir sorun yaşamadım
sebahattink yazmış: Ürün hangi şehirde ve fatura yok sanırım Devamı için tıklayın... Fatura yok hocam. Konya. Ama ben kendimde kullanıyorum oyun diski olarak bir sorun yaşamadım