Makul fiyat tekliflerine açığım. Temiz olması önemli sadece kişisel kullanım kartlara açığım.Mining veya benzeri sistemlerde kullanılmış kartlar olmasın lütfen.Ankara içi elden şehir dışı da uygun platformlar üzerinden alabilirim. images.webp 16.3 KB · Hit: 65
Çıfı Dün, 09:41 hulxmel yazmış: rx 6650 xt var ilgilenirmisin Devamı için tıklayın... Çift fanlı ve bilindik bir markaysa düşünebilirim ofis pcsine takacağım benim için önemli olan fiyat.Ne kadar düşünüyosun ?
hulxmel yazmış: rx 6650 xt var ilgilenirmisin Devamı için tıklayın... Çift fanlı ve bilindik bir markaysa düşünebilirim ofis pcsine takacağım benim için önemli olan fiyat.Ne kadar düşünüyosun ?
H H hulxmel Dün, 12:03 Çıfı yazmış: Çift fanlı ve bilindik bir markaysa düşünebilirim ofis pcsine takacağım benim için önemli olan fiyat.Ne kadar düşünüyosun ? Devamı için tıklayın... Asus çift fanlı 9 lira düşünüyorum
Çıfı yazmış: Çift fanlı ve bilindik bir markaysa düşünebilirim ofis pcsine takacağım benim için önemli olan fiyat.Ne kadar düşünüyosun ? Devamı için tıklayın... Asus çift fanlı 9 lira düşünüyorum
Çıfı Dün, 17:18 hulxmel yazmış: Asus çift fanlı 9 lira düşünüyorum Devamı için tıklayın... 7.5 gibi bi fiyata düşünür müsün 10k civarında 6700xtler varken 9 biraz pahalı geldi
hulxmel yazmış: Asus çift fanlı 9 lira düşünüyorum Devamı için tıklayın... 7.5 gibi bi fiyata düşünür müsün 10k civarında 6700xtler varken 9 biraz pahalı geldi
Goktugcalvadoo Dün, 19:22 Çıfı yazmış: 6.5 düşünür müsün Devamı için tıklayın... asus dual oc rx6650xt 8gb 7500 e bırakırım
hikoo Bugün, 01:49 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sahibinden-rx-6600-ankara-ici-1332042186/detay/
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sahibinden-rx-6600-ankara-ici-1332042186/detay/
E E Erdem3545 Bugün, 14:37 Goktugcalvadoo yazmış: asus dual oc rx6650xt 8gb 7500 e bırakırım Devamı için tıklayın... Reis izmirdeysen 7000 e şimdi almaya gelirim
Goktugcalvadoo yazmış: asus dual oc rx6650xt 8gb 7500 e bırakırım Devamı için tıklayın... Reis izmirdeysen 7000 e şimdi almaya gelirim
Çıfı Bugün, 14:49 Goktugcalvadoo yazmış: asus dual oc rx6650xt 8gb 7500 e bırakırım Devamı için tıklayın... kart hakkında bilgi verebilir misin kullanım amacı ilk sahibi misin ne zamandır kullanıyosun bi problemi var mı açıldı mı ? bir de yer neresi
Goktugcalvadoo yazmış: asus dual oc rx6650xt 8gb 7500 e bırakırım Devamı için tıklayın... kart hakkında bilgi verebilir misin kullanım amacı ilk sahibi misin ne zamandır kullanıyosun bi problemi var mı açıldı mı ? bir de yer neresi