amd-logo-ruby-red (1).webp

Satılık AMD Ryzen 5600 İşlemci

4,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
Soket
AM4

Detaylar

AMD RYZEN 5600 işlemcimi satıyorum
Kutu ve garantisi yok yükseltme yaptim. Kesinlikle bir sorunu yok.
Whatsapp: 0552-126-12-06
amd-logo-ruby-red (1).webp

Yorumlar

Hocam,beni dolandırman çok mantıksız emniyet personeliyim yaptığın ayıbı kendine yapıyorsun meslek gereği uğraşacağım haberin olsun. Ayrıca iş numarası diyerek farklı numaraya çektiğin için bu saçma azmini tebrik ediyorum. Bir akıllı sen değilsin elimde mesaj kayıtları mevcut.

Ekler

• 1000413248.webp
    1000413248.webp
    159.8 KB · Hit: 60
  • 1000413254.webp
    1000413254.webp
    132.5 KB · Hit: 59
  • 1000413252.webp
    1000413252.webp
    167.8 KB · Hit: 60
  • 1000413250.webp
    1000413250.webp
    171.9 KB · Hit: 61
  • 1000413274.webp
    1000413274.webp
    147.9 KB · Hit: 60
  • 1000413282.webp
    1000413282.webp
    126.2 KB · Hit: 58
  • 1000413284.webp
    1000413284.webp
    30 KB · Hit: 61
Son düzenleme:
Hocam,beni dolandırman çok mantıksız emniyet personeliyim yaptığın ayıbı kendine yapıyorsun meslek gereği uğraşacağım haberin olsun. Ayrıca iş numarası diyerek farklı numaraya çektiğin için bu saçma azmini tebrik ediyorum. Bir akıllı sen değilsin elimde mesaj kayıtları mevcut.
sonuç açıklanınca yazar mısınız hocam?

Hocam,beni dolandırman çok mantıksız emniyet personeliyim yaptığın ayıbı kendine yapıyorsun meslek gereği uğraşacağım haberin olsun. Ayrıca iş numarası diyerek farklı numaraya çektiğin için bu saçma azmini tebrik ediyorum bir akıllı sen değilsin sohbet yedeği mevcut elimde

ibanı kendi ibanı vermiştir umarım ya ahdfsdgfds bi keyifleniriz
Evet kendi ibanı gibi duruyor. her şekil yakalayacağım için acele etmedim bilerek. Belki saçma davranışını burdan okur farkeder uğraşmayız boş yere diye. şuan evine ekip olarak mı gitsek direk resmi güxel bir nitelikli davası açsak uğraşmasam mı hiç diye düşünüyorum.

Evet kendi ibanı gibi duruyor. her şekil yakalayacağım için acele etmedim bilerek. Belki saçma davranışını burdan okur farkeder uğraşmayız boş yere diye. şuan evine ekip olarak mı gitsek direk resmi güxel bir nitelikli davası açsak uğraşmasam mı hiç diye düşünüyorum.
Hocam okuyamaz çünkü ban yemiş. Foruma giriş bile yapamaz.

Beni dolandırdı hocam çok canım sıkıldı Mehmet diye bir İban verdi yarın polise başvurmayı düşünüyorum yapabileceğim bir şey var mı başka acaba

Beni dolandırdı hocam çok canım sıkıldı Mehmet diye bir İban verdi yarın polise başvurmayı düşünüyorum yapabileceğim bir şey var mı başka acaba
Polis en temizi hocam gidin başvurun daha temizi savcılıktan şikayetçi olmak maddi manevi dava açmak artık mesajlar kanıt sayılıyor kaçarı yok kesin kazanırsınız ben zaten ilgileneceğim sizde uğraşın bence

Ben de adminlere mesaj attmıştım az önce. bir ürün gözüme kestirdim ama salatalık, domates gönderirlerse ne yapacağız diye. Ah be kardeşim, emniyet personelisin de bu danalara nasıl güvenirsin. Çok geçmiş olsun. Burada da param güvende, cüzdanım güvende gibi bir sistem olsa kullanıcılar için çok güzel olur.

Ben de adminlere mesaj attmıştım az önce. bir ürün gözüme kestirdim ama salatalık, domates gönderirlerse ne yapacağız diye. Ah be kardeşim, emniyet personelisin de bu danalara nasıl güvenirsin. Çok geçmiş olsun. Burada da param güvende, cüzdanım güvende gibi bir sistem olsa kullanıcılar için çok güzel olur.
Olumca oluyor hocam karpuz değil içini açıp bakalım sağlık olsun giden para için ama zaten yakalatacağım için dert etmiyorum. Uğraşayım bilr yok hatta ama sinir etti beni

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Free1923
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
İşlemci
Hit
267
Yorumlar
13
Sona eriyor