Ekran görüntüsü 2025-11-10 133905.webp

Satılık Nvidia 1,5 aylık RTX 5070 Shadow 3x- 10.07.2026 tarihinde alındı KGF mevcut

• İlanı yayınlayan İlanı yayınlayan metan7 (+0 /0 /-0)
  • Create date Create date
  • Sona eriyor Sona eriyor
10.07.2026 tarihinde sistemle beraber alındı, hiç bir sorunu yok, 5080 alacağım için satıyorum.
35,000.00 TRY
Durumu
İkinci El
Bellek
12GB

Detaylar

10.07.2026 tarihinde sinerji sistemiyle beraber aldım, 5080e geçeceğim için satıyorum, bazı günler hiç kullanılmadı, maksimum çalıştığı süre 3-4 saat, takas düşünmüyorum. Gaziantep içi elden teslim edebilirim, şehir dışına havale sonrası kargo yapabilirim.

Yorumlar

bunlar işsiz güçsüz kişiler. sabah kalkıp akşama kadar milletin ilanlarına emoji atan veledler. kendi ilanlarına bakarsanız kahkaha atarsınız o yüzden pek fazla umursamıyınız.engelleyip geçiniz.
Gir benim profile velet kimmiş gör kardeşim. Pp de anime kızı var diye çocuk sandın heralde.

Arkadaşlar kimseye zorla mal satmıyorum, fiyatta orta yol bulunursa alınır alınmazsa da sorun değil. Trollüğün anlamı yok, gereksiz konuşacak arkadaşlar yazmasın artık, sizinle laf kalabalığı yapacak değilim.

Başkalarını manipüle etmekten başka bir şey yapmıyorsun, trollük peşindesin.
Manipülasyon mu? :) Buradaki herkes neyin ne olduğunu bilecek kadar bilgili, konuya hakim. İnsanları s4l4k yerine koyuyorsun, sonra zorla satmıyorum diyorsun, bir akıllı sen değilsin. Sahibinden de bile senden ucuza satıyorlar. Böyle bilinçli bir forumda tepki almayacağını düşünmen safça. Git başka yerde enayi ara akıllım.

1000242469.webp

Manipülasyon mu? :) Buradaki herkes neyin ne olduğunu bilecek kadar bilgili, konuya hakim. İnsanları s4l4k yerine koyuyorsun, sonra zorla satmıyorum diyorsun, bir akıllı sen değilsin. Sahibinden de bile senden ucuza satıyorlar. Böyle bilinçli bir forumda tepki almayacağını düşünmen safça. Git başka yerde enayi ara akıllım.

Alıntıyı görüntüle
Madem bu kadar biliyorsun aç ilanları bak hangisi bununla aynı model hangisinin garantisi var hangisinin yok, bunun fiyatıyla karşılaştır, almak isteyen istediği gibi araştırıyor. Sıfır en uygun fiyat 42.5 neredeyse 0 gibi kartı alıp 8-9 bin lira kar edebilir alan kişi, sanki sahibindenki ilanla arasınlar dağlar kadar fark varmış gibi boş boş konuşup bıdı bıdı yapma.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
metan7
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
331
Yorumlar
13
Sona eriyor