alierog Çarşamba, 14:07 cemozgen yazmış: fiyatta anlaşırsak satabilirim Devamı için tıklayın... Düşündüğünüz rakam nedir hocam ? Elimdeki değiştirdiğim parçaları satmaya çalışıyorum şuan bende..
cemozgen yazmış: fiyatta anlaşırsak satabilirim Devamı için tıklayın... Düşündüğünüz rakam nedir hocam ? Elimdeki değiştirdiğim parçaları satmaya çalışıyorum şuan bende..
C C cemozgen Çarşamba, 14:20 alierog yazmış: Düşündüğünüz rakam nedir hocam ? Elimdeki değiştirdiğim parçaları satmaya çalışıyorum şuan bende.. Devamı için tıklayın... aklımda bi rakam yok , 5070ti'ya downgrade etmeyi düşünüyorum aslında ihtiyacım yok 5080e. 8 aylık cihaz vatandan alınma kfg var.
alierog yazmış: Düşündüğünüz rakam nedir hocam ? Elimdeki değiştirdiğim parçaları satmaya çalışıyorum şuan bende.. Devamı için tıklayın... aklımda bi rakam yok , 5070ti'ya downgrade etmeyi düşünüyorum aslında ihtiyacım yok 5080e. 8 aylık cihaz vatandan alınma kfg var.
alierog Çarşamba, 14:31 cemozgen yazmış: aklımda bi rakam yok , 5070ti'ya downgrade etmeyi düşünüyorum aslında ihtiyacım yok 5080e. 8 aylık cihaz vatandan alınma kfg var. Devamı için tıklayın... Piyasasını inceleyip bir rakam belirlersiniz duruma göre konuşuruz
cemozgen yazmış: aklımda bi rakam yok , 5070ti'ya downgrade etmeyi düşünüyorum aslında ihtiyacım yok 5080e. 8 aylık cihaz vatandan alınma kfg var. Devamı için tıklayın... Piyasasını inceleyip bir rakam belirlersiniz duruma göre konuşuruz