1024.webp

Alınır AMD RX 6700XT VEYA RTX 3060Tİ

Closed
rx6700xt veya rtx 3060 ti ekran kartı arıyorum
Durumu
İkinci El
Bellek
12GB
Durum
This ad has been closed.

Detaylar

Ekran kartlarının durumlarının iyi olması,furmark değerleri ve daha önce tamir veya işlem yapılmamış olması benim için önemlidir
1024.webp
62791d551b89a2.06714828_ejikpgqmfonhl_500.webp

Yorumlar

Şunu da ekleyeyim de gelişmene yardım etsin.
Finish him oldu ama idare et.

Senin yaşın kadar çocuğum vardır donanım bilir. Baban sana c vitamini katmak için portakal bahçesinde gezerken bilgisayar topluyordum.
28 yaşındayım burda dünkü çocuksun tatava yapma karşındaki kim bilmiyorsun eğer Aydındaysan denk gelmeyelim dükkanıma gelmişsindir babanın elinden tutup 3 kuruş biriktirdiğin harçlıklarınla bilgisayarın bozulunca nolduğunu bilmediğinden finish him diyor birde gelen nev gen dlss motion teknolojilerinin nolduğunu bilmiyor elemana bak laf yapıyor çocuğu varmış birde 1080ti saf güçte 3060la yarışıyor diye cazlayan çocuklardan farkın yok yaşına göre davran kalıbının insanı ol finish him falan komiksin çocuk

Şunu da ekleyeyim de gelişmene yardım etsin.
Finish him oldu ama idare et.
frame genin nolduğunu bilmiyorsun dlss4 ü almayan kartla almış kartı kıyaslıyorsun almış olsa bile 8 gb vram ile o fosil kartın fg rt ile nasıl uçuyordu görürdün tabi bilmediğin için normal 19 dan 23 e kadar sahibindende sadece referanslı 300 satışım var piyasanın içindeyim işim bu burda bana laf koyacak adam değilsin git saf birine sat o kartı o paraya kul hakkı ye diğer tarafta gani gani çıkacaktır umarım

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
Adrenx
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
286
Yorumlar
20
Süresi Doldu