Finally! Our GeForce RTX 4060 Ti 16 GB review is live. We're investigating what performance gains you can expect from doubling the VRAM size to 16 GB. Our review of the 16 GB version also looks at power consumption and how overclocking is affected by the additional four memory chips on the back...
www.techpowerup.com
Şunu da ekleyeyim de gelişmene yardım etsin.
Finish him oldu ama idare et.
28 yaşındayım burda dünkü çocuksun tatava yapma karşındaki kim bilmiyorsun eğer Aydındaysan denk gelmeyelim dükkanıma gelmişsindir babanın elinden tutup 3 kuruş biriktirdiğin harçlıklarınla bilgisayarın bozulunca nolduğunu bilmediğinden finish him diyor birde gelen nev gen dlss motion teknolojilerinin nolduğunu bilmiyor elemana bak laf yapıyor çocuğu varmış birde 1080ti saf güçte 3060la yarışıyor diye cazlayan çocuklardan farkın yok yaşına göre davran kalıbının insanı ol finish him falan komiksin çocuk
Finally! Our GeForce RTX 4060 Ti 16 GB review is live. We're investigating what performance gains you can expect from doubling the VRAM size to 16 GB. Our review of the 16 GB version also looks at power consumption and how overclocking is affected by the additional four memory chips on the back...
www.techpowerup.com
Şunu da ekleyeyim de gelişmene yardım etsin.
Finish him oldu ama idare et.
frame genin nolduğunu bilmiyorsun dlss4 ü almayan kartla almış kartı kıyaslıyorsun almış olsa bile 8 gb vram ile o fosil kartın fg rt ile nasıl uçuyordu görürdün tabi bilmediğin için normal 19 dan 23 e kadar sahibindende sadece referanslı 300 satışım var piyasanın içindeyim işim bu burda bana laf koyacak adam değilsin git saf birine sat o kartı o paraya kul hakkı ye diğer tarafta gani gani çıkacaktır umarım