Tabii az da olsa sesi olur ama sese alışık biriyim gidip teslim almam lazım mağazadan alana kadar stok indirim vs kalırmı bilmiyorum. Eğer düşünceniz var en...
gereksiz pahalı 2 3 gün önce arkadaşa zotac aldım 27 k ya 1 sene garantili baya temiz kendime 25k ya gigabyte eagle oc ice sff aldım 10klık bir fark yok...
açıkçası hacım Msi monitör de aldım 3 kere falan ben kardeşime aldım 2k kardeşime aldığımın aynısı arkadaşta var ötekinide yine bir arkadaş aldı hiç birinde...
Hocam böyle olacağını bilseydim zaten hiç almazdım binpişman oldum şuan ürünü mağazada bıraktım ne tavsiye edersiniz yarın müşteri hizmetlerini arayıp iade...
valla hacım deneyimlerim göre MSİ bu bütçede sorunsuz marka gibi geliyor bana teknik özelliklerine bakmadım açıkçası ama bunun yerine alabileceğin Asus var...
Mağaza ile muhattap olma. Yarın sabah müşteri hizmetlerini ara ürünü iade etmek istiyorum diye belirt kargo kodunu al ürünü kutulayıp kargoya teslim et ve...
al işte geçmiş olsun öncelikle aga ASUS MONİTÖR ALMAYINNN bende diyorum kafada mı kuruyorum anasını satayım geçtiğimiz seneden itibaren arkadaşlar vs 4 5...
Adam Teori Yapıyor Dalgamı Geçiyon Ya 5070 le 9060 xt Yi mı kıyasladın Sen
5070 le 9070 Kıyasla Bari Teoriye de bişey demiyim
adam 2030-2032 den bahsediyor
Gece gece sizi sayıyla veriyorlar herhalde.
https://www.reuters.com/business/amd-deepens-ai-inference-bet-with-taalas-deal-chip-race-heats-up-2026-08-06/...
Arkadaş Nvidia nın tek yatırımının Özelliğinin Ekran kartındaki Yapay zeka ve Gpu odaklı Olduğunu Düşünüyor Dostum Sorun o
Oyun Konusunda Yapay zeka...