Kendi özenle topladığım bilgisayarımı AM5 sistem topladığımdan satıyorum. Sistemi SADECE OYUN İÇİN kullandım ve hiçbir sorunu yoktur. Termal macun değişimi ve derinlemesine temizlik yeni yapıldı, işlemci sıcaklığı ağır yük altında 65-70 derece bazen 71 72 dereceyi bulabiliyor.
İŞLEMCİ: Ryzen 5 5600
ANAKART: A520M-K V2
RAM: TEAMGROUP T FORCE 2X8 3600Mhz CL18 kit
Kasa: Antec NX291
Cinebench multicore ve single core testler yapılmıştır ve 9100 multicore 1400 single core puan aldı. Testler 10 dakika yapılmıştır ve overclock veya undervolt işlemi yapmadığımdan skorlar beklediğiniz gibi veya düşük olabilir.
Alacak kişi gelip sistemin testini tekrardan yapabilir. Alıcının buraya gelmesi tercih edilir, kargo yoktur. Herhangi bir sorun olursa veya merak ettiğiniz bir şey olursa bana ulaşabilirsiniz.
İŞLEMCİ: Ryzen 5 5600
ANAKART: A520M-K V2
RAM: TEAMGROUP T FORCE 2X8 3600Mhz CL18 kit
Kasa: Antec NX291
Cinebench multicore ve single core testler yapılmıştır ve 9100 multicore 1400 single core puan aldı. Testler 10 dakika yapılmıştır ve overclock veya undervolt işlemi yapmadığımdan skorlar beklediğiniz gibi veya düşük olabilir.
Alacak kişi gelip sistemin testini tekrardan yapabilir. Alıcının buraya gelmesi tercih edilir, kargo yoktur. Herhangi bir sorun olursa veya merak ettiğiniz bir şey olursa bana ulaşabilirsiniz.