Sıfırdan Farksız 15 gün kullandım daha uygunu yok Ekran görüntüsü 2025-11-10 221358.webp 33.1 KB · Hit: 107
S S silencer Bugün, 03:15 reis 10klık anakartı nası 3.5kya satiyon anlayamadım elden cıksın gibi bir mevzu yok sanki 6 7 yazsan bile havda kaparlar?
reis 10klık anakartı nası 3.5kya satiyon anlayamadım elden cıksın gibi bir mevzu yok sanki 6 7 yazsan bile havda kaparlar?
H H heloguys Bugün, 05:42 silencer yazmış: reis 10klık anakartı nası 3.5kya satiyon anlayamadım elden cıksın gibi bir mevzu yok sanki 6 7 yazsan bile havda kaparlar? Devamı için tıklayın... havada kapsalar 5 k ya veririm kimse almıyor garantisi bitecek hiç kimse almıyacak ölüü fiyatına satıyorum bende ama kimsenin alası yok
silencer yazmış: reis 10klık anakartı nası 3.5kya satiyon anlayamadım elden cıksın gibi bir mevzu yok sanki 6 7 yazsan bile havda kaparlar? Devamı için tıklayın... havada kapsalar 5 k ya veririm kimse almıyor garantisi bitecek hiç kimse almıyacak ölüü fiyatına satıyorum bende ama kimsenin alası yok
S S silencer Bugün, 12:56 heloguys yazmış: havada kapsalar 5 k ya veririm kimse almıyor garantisi bitecek hiç kimse almıyacak ölüü fiyatına satıyorum bende ama kimsenin alası yok Devamı için tıklayın... 15 günlük ürünü değerinin 10 katı altına koyarsan herkesin içine kuşku düşer normal yani
heloguys yazmış: havada kapsalar 5 k ya veririm kimse almıyor garantisi bitecek hiç kimse almıyacak ölüü fiyatına satıyorum bende ama kimsenin alası yok Devamı için tıklayın... 15 günlük ürünü değerinin 10 katı altına koyarsan herkesin içine kuşku düşer normal yani