1.webp

Takas Nvidia Gainward Phoenix RTX 3080 10GB – Temiz, Testli

Rx 6900 XT önceliğimdir (fark talep ediyorsanız konuşur anlaşırız.). 10 gb seçeneği olmadığı için 12 seçtim bilginize. Alanya çevresinde takas yapmak isteyenler bana...
Durumu
İkinci El
Bellek
12GB

Detaylar

🔹 Model: Gainward Phoenix RTX 3080 10GB
🔹 Durum: İkinci el
🔹 Testler: FurMark testinde 15 dakikada maksimum 74°C, OCCT VRAM testinde 30 dakikada 0 hata alınmıştır (test görselleri mevcut).
🔹 Kutu / Fatura: Orijinal kutu ve fatura mevcut değildir, Palit GamingPro RTX 3080 kutusu ile teslim edilecektir.
🔹 Garanti: Bulunmamaktadır

📦 Alanya içi veya çevresinde takas tercihimdir.

💬 Notlar:
  • Sistem 10 GB seçeneğini sunmadığı için VRAM kısmı 12 GB olarak işaretlenmiştir.
  • Özellikle RX 6900 XT ile takas tekliflerine açığım.
  • Fark istenirse konuşulur, makul tekliflere açığım.

Yorumlar

Satma gibi bir planınız varmı hocam ?
Madencilik yapılmadıysa, Kutu ,faturası varsa,güvenlik etiketi üzerindeyse ,içi açılmadıysa almak istiyorum.

Satma gibi bir planınız varmı hocam ?
Madencilik yapılmadıysa, Kutu ,faturası varsa,güvenlik etiketi üzerindeyse ,içi açılmadıysa alma
Hocam açıklamada belirttim aslında bir okuyun isterseniz aradığınız bütün bilgiler orada, ben kartı 14.000 tl'ye aldım yaşadığım şehirde maalesef ekran kartı piyasası rezalet. O yüzden satacaksam çok üzmeyecek bir rakama satarım yani fiyatı öldürmeden bilginiz olsun. Asıl amacım takas yapmak.

Hocam açıklamada belirttim aslında bir okuyun isterseniz aradığınız bütün bilgiler orada, ben kartı 14.000 tl'ye aldım yaşadığım şehirde maalesef ekran kartı piyasası rezalet. O yüzden satacaksam çok üzmeyecek bir rakama satarım yani fiyatı öldürmeden bilginiz olsun. Asıl amacım takas yapmak.
Eyvallah hocam dönüş yaptığın için yanlış anlama ama bir tık pahalı almışsın be ,10-12K arası o kartın piyasası 15K ya biraz zorlarsan 3080ti alabilirdin bende 3080ti peşindeyim kıtlık var var olan kartıda kazık fiyata satıyorlar 17-18k diyorlar

Eyvallah hocam dönüş yaptığın için yanlış anlama ama bir tık pahalı almışsın be ,10-12K arası o kartın piyasası 15K ya biraz zorlarsan 3080ti alabilirdin bende 3080ti peşindeyim kıtlık var var olan kartıda kazık fiyata satıyorlar 17-18k diyorlar
Estağfurullah hocam ne demek, fiyat konusunda şehirden şehre fiyatlar değişiyor maalesef, İstanbul'da bakarsanız ben baktığımda en düşük 13.000 civarıydı, yaşadığım şehirde maalesef 16.000'dan aşağısına yok, tanıdık sayesinde en düşük 14.000'e bulabildim. Amacım Rx 6800 xt ile kafa kafaya veya birazcık fark ödeyerek Rx 6900 xt ile takas yapmak zaten. Amacım satmak değil yani. İyi günler dilerim.

Estağfurullah hocam ne demek, fiyat konusunda şehirden şehre fiyatlar değişiyor maalesef, İstanbul'da bakarsanız ben baktığımda en düşük 13.000 civarıydı, yaşadığım şehirde maalesef 16.000'dan aşağısına yok, tanıdık sayesinde en düşük 14.000'e bulabildim. Amacım Rx 6800 xt ile kafa kafaya veya birazcık fark ödeyerek Rx 6900 xt ile takas yapmak zaten. Amacım satmak değil yani. İyi günler dilerim.
Aynen hocam şehirden şehire çok farkediyor İzmir piyasası çok iyi misal, bende kart arıyorum sahibinden de sürekli göz atıyorum gözüme çarparsa özelden sahibinden linki atarım size, Size de iyi günler

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
darakhiel
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
41
Yorumlar
5
Sona eriyor