WhatsApp Image 2026-06-28 at 12.56.42.webp

Satılık Logitech MX Keys TR Klavye + MX Master 3 Mouse Set

• İlanı yayınlayan İlanı yayınlayan _Melih_ (+0 /0 /-0)
  • Create date Create date
  • Sona eriyor Sona eriyor
Sarı site 1325119967 ilan numarası
7,000.00 TRY
Marka
Logitech
Durumu
İkinci El

Detaylar

Model yükselttiğim için severek kullandığım profesyonel iş setimi satıyorum. Yazılımcılar, tasarımcılar ve uzun saatler masa başında çalışanlar için piyasadaki en konforlu ve verimli settir. Mac ve Windows ile kusursuz çalışır.

• Logitech MX Keys: Türkçe Q dizilimdir. Deforme, çizik veya basmayan tuşu yoktur. Yoğun kullanıma bağlı olarak space tuşu ve bazı harflerde standart parlamalar mevcuttur. Fotoğraflarda yeni silindiği için ıslaklık görünebilir, herhangi bir kusuru yoktur.
  • Logitech MX Master 3: Fonksiyonel olarak tekerlekleri (MagSpeed dâhil), tuşları ve bataryası kusursuzdur. Ancak görsellerde de net şekilde belirttiğim gibi, sol tık ve başparmak kauçuk kısımlarında kullanıma bağlı kronik aşınma/renk değişimi mevcuttur. Çalışmasına veya ele oturuşuna kesinlikle engel değildir.
Cihazların orijinal alıcıları (Dongle) mevcuttur. Kutuları yoktur. Kozmetik durumları fotoğraflarda ne görüyorsanız odur, her şeyi dürüstçe çektim. Faredeki kozmetik durum nedeniyle fiyatı seti hızlıca elden çıkarmak adına çok uygun tuttum. İstanbul/Yalova içi elden teslim edebilirim veya havale sonrası kargo yaparım. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

Yorumlar

Görüntülenebilecek yorum bulunmuyor

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
_Melih_
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Klavye
Hit
8
Sona eriyor