Merhaba,
Kişisel yapay zeka (LLM), makine öğrenmesi projelerim ve sunucu altyapımda kullanmak üzere NVIDIA Tesla V100 32GB arıyorum.
Kişisel yapay zeka (LLM), makine öğrenmesi projelerim ve sunucu altyapımda kullanmak üzere NVIDIA Tesla V100 32GB arıyorum.
- Model ve Kapasite: Kesinlikle 32GB VRAM olan model aranmaktadır (16GB versiyonları ile ilgilenmiyorum). Bağlantı arayüzünü (PCIe veya SXM2) ve soğutma durumunu lütfen mesajınızda belirtin. Sunucumda kullanacağım için standart pasif soğutmalı PCIe modeli önceliğimdir.
- Donanım Durumu: Kartın çipinde veya belleklerinde (VRAM) hiçbir donanımsal hata (ECC error vb.) olmamalıdır. Madencilikte çok yıpranmış, termal padleri kurumuş veya işlem görmüş kartlar tercih dışıdır.
- Test Aşaması: Satın alım öncesinde kartın nvidia-smi çıktılarını, boşta ve yük altındaki sıcaklık değerlerini ve kısa bir VRAM stres testi sonucunu görmek isteyeceğim.
- Teslimat: Eskişehir içi elden test ederek teslim almak önceliğimdir. Şehir dışından ise güvenli ödeme yöntemleriyle veya karşılıklı güven/referans çerçevesinde kargo ile alım yapabilirim.