Ürün tertemizdir. 7 Aralık 2023 Vatan Bilgisayar garantilidir. Yaklaşık 1 aylık garantisi kaldı. Kutu, fatura mevcut. Kutu içeriği tamdır. 2. fotoğrafta genel özellikleri ve soket destekleri gözükmektedir. AM5 soketi hariç eskiden yeniye bir sürü AMD soket desteği vardır. Üzerinde İntel soket desteği gözükmektedir. Fakat LGA1200 ve LGA1700 soket desteği gözükmemektedir. 5. fotoğrafta gözüken aparat paketinde en öndeki aparat İntel soket aparatıdır ve o aparatın sarı kısımlarından vidanın gireceği yer değiştirilebilmektedir. Ben hem LGA1200 hem de LGA1700 soket ile kullandım. Desteği yazmıyor ama kullanılabiliyor. 3. fotoğrafta soğutucunun metal kısmı gözükmektedir ve yazının olduğu kısım RGB'lidir. Aynı şekilde 4. fotoğraftaki fan da RGB'lidir. ARGB kablosu vardır ama ben kullanmadım. Kutunun üzerinde de ARGB desteği ile alakalı bir şey yazmamaktadır. 6. fotoğrafta ürünün faturasını görebilirsiniz. Alan arkadaş sıfır ürün alıyormuş gibi düşünebilir. Bütün kutu içeriği duruyor ve sıfır kadar temizdir. Yer yer tozlar olabilir. Temizleyebildiğim kadar temizledim. Alıcısına hayırlı olsun. Fiyatı en dip fiyat olarak yazdım. Pazarlık düşünmüyorum.
- Garanti Durumu
- Distribütör garantili