Zamanında donanımarşivi'nin topladığı kasaydı şansa alabilmiştim. 2 3 sene evvel işlemcisine ryzen 5 5600x koydum. Geçtiğimiz eylül ekim gibi de piyasanın biraz üstü fiyata sıfır ayarında PowerColor Red Devil AMD 6700XT aldım. Yanında işlemciye de kule tipi soğutucu aldım ve termal macununu da yeniledim. Bilgisayardan memnunum hiçbir sorunu sıkıntısı yok. Ekran kartının testlerini de ekleyeceğim. Parçaların tek tek ikinci el fiyatlarına baktığımda 30k civarı tutuyordu. Araştırıp bakabilirsiniz. Malum sitede de ilanım mevcut daha ayrıntılı bakmak isteyenler oraya da bakabilir. Ekran kartım zaten bu serinin en premium soğutma bloğuna sahip 3 fanlı modelidir. Alırken de titizlikle araştırıp almıştım.
VRAM ve sıcaklık testini de ekledim. OCCT üzerinden EXTREME ayarlardaki test sonucu fotoğraflarda var. Ekran kartlarından anlayanlar kartın ne seviyede olduğunu rahatça görebilir. Piyasadaki 6700 xt ler arasında en temiz ve stabil olanı-olanlardandır.
Atladığım ve merak ettiğiniz şey varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar.
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6700XT
İşlemci: Ryzen 5 5600x
Anakart: Asus Prime B450M-K II
RAM: XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz CL16
SSD: Patriot Burst 480GB 2.5"
Sharkoon SHP V2 650W 80+
Sharkoon Lit 100 RGB Oyuncu Kasası
VRAM ve sıcaklık testini de ekledim. OCCT üzerinden EXTREME ayarlardaki test sonucu fotoğraflarda var. Ekran kartlarından anlayanlar kartın ne seviyede olduğunu rahatça görebilir. Piyasadaki 6700 xt ler arasında en temiz ve stabil olanı-olanlardandır.
Atladığım ve merak ettiğiniz şey varsa sorabilirsiniz, iyi forumlar.
Ekran Kartı: PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6700XT
İşlemci: Ryzen 5 5600x
Anakart: Asus Prime B450M-K II
RAM: XPG Gammix D30 16GB (8+8) 3000MHz CL16
SSD: Patriot Burst 480GB 2.5"
Sharkoon SHP V2 650W 80+
Sharkoon Lit 100 RGB Oyuncu Kasası