1000022861.webp

Takas AMD RX 7800XT

Bir ay birkaç gün önce sistem topladım. Performansından memnunum ama yükseltmek istiyorum 9070XT ile takas yapabilirim
Durumu
İkinci El
Bellek
16GB

Detaylar

Bir ay birkaç gün önce sistem topladım. Performansından memnunum ama yükseltmek istiyorum 9070XT ile takas yapabilirim

Yorumlar

Takas değil de satın almak istersen Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC modelini aldım 12 gün önce, kutusu faturası her şeyi mevcut daha sisteme takmadım , 5070ti geçmeyi düşünüyorum. istersen sana satabilirim

Takas değil de satın almak istersen Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC modelini aldım 12 gün önce, kutusu faturası her şeyi mevcut daha sisteme takmadım , 5070ti geçmeyi düşünüyorum. istersen sana satabilirim
7800xtmi satmam lazım öncesinde. alıcı bulursam mutlaka iletişime geçerim

7800xt ye ne istiyosun hocam

hocam güncel fiyatı bu, bir kaç yerden teklif geldi ama çok ölücü yerlerdi, siz teklifinizi sunun eğer uyarsa ay başında verebilirim cihazı​

hocam güncel fiyatı bu, bir kaç yerden teklif geldi ama çok ölücü yerlerdi, siz teklifinizi sunun eğer uyarsa ay başında verebilirim cihazı​

yanlış fiyat bilgisi verdim kusura bakmayın, bu ekran kartının çift fanlı olan versiyonu bende, akakcede fiyat bilgisi yok malesef, şu an fiyatları güncelliyor bütün firmalar... malum dolar 39 oldu.

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
yassoaga
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
Ekran Kartı
Hit
155
Yorumlar
6
Sona eriyor