Screenshot_5.webp

Satılık SIFIR ︎Lexar Thor DDR5 RAM OC (2x8GB) 16GB 6000MHz (XMP-EXPO)

SIFIR DDR5 6000 Mhz Ram
5,300.00 TRY
Marka
Lexar
Durumu
Sıfır

Detaylar

PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR.
Araştırırsanız gayet uygun olduğunu göreceksiniz.

【 Ürün Bilgileri: 】

【 Durum: SIFIR / Kutulu (Test edildi. ✔︎ ) 1 YIL Garantisi Devam Ediyor.】

【 Marka/Model: Lexar Thor OC ✔︎ 】

【 Kapasite: 16GB (2x8GB) ✔︎ 】

【 Ram Teknolojisi: DDR5 ✔︎ 】

【 Frekans Değeri: 6000MHz CL38 ✔︎ 】

【 Performans: Intel XMP 3.0 / AMD EXPO Tam Uyumlu ✔︎ 】

【 Soğutucu: Var ✔︎ 】

ÜRÜN HİÇ KULLANILMAMIŞ / SIFIRDIR. Ürün almış olduğum hazır sistem içerisinde gelmiştir. Ürünün bir sorunu olup olmadığını bilgisayarı göndermeden önce test ediyorlar. Dolayısıyla kasada test edilmiş olup ramde herhangi bir problem bulunmamaktadır.

Ben de satışa çıkarmadan önce alıcısına doğru bilgi vermek adına Expo/XMP açısından test ettim, Expo Tweaked modunda 6000 Mhz frekansına sorunsuz yükseltilebiliyor. Sonrasında çıkarıp orijinal paketine koydum. Çünkü elimde daha önceleri aldığım başka ramler vardı. İlandaki ürünün durumu sıfırdır. İhtiyaç fazlası olduğu için satıştadır. Kasım 2024 tarihli faturası gösterilebilir. O günden beri hiç kullanılmamıştır.

✔︎ Frost Commander tarzı kule tipi büyük hava soğutucularla sorunsuz yerleştirilebilmektedir.

✔︎
2 adet 8 GB ram olarak pakettedir. (1 adet 16GB Ram'e göre daha iyi performans sunmaktadır.)

【 Not: 】 Manisa / Gölmarmara içi aynı gün elden teslim, Akhisar'a / Salihli'ye anlaştığımız bir günde elden teslim mümkündür. Haricinde PTT Kargo ile her şehre alıcı ödemeli gönderim yapabilirim.

Kargo ile gönderimde sağlam bir şekilde paketlenecek / son halinin fotoğrafları tarafınıza gönderilecektir. Ticaretini yapan bir insan değilim, sadece elimdeki ürünü ederine satmak istiyorum.

Alıcısına hayırlı olsun. Ciddi alıcılar 555 881 45 44 ten ulaşabilir. Lütfen pazarlık teklif etmeyelim. İyi günler dilerim.

Latest questions

Yorumlar

Görüntülenebilecek yorum bulunmuyor

İlan Bilgileri

İlanı yayınlayan
KDolunay
Referanslar
+0 /0 /-0
Kategori
RAM
Hit
57