Neler Yeni
ArdaM

Şehir Belirtilmemiş [SIFIR] Steelseries Apex Pro ve HyperX Cloud III Wireless

Tip
Satılık
Durumu
Sıfır
Tutar
10,500.00 TL
Süresi
Açıklama
Merhaba, iki ürün de sıfırdır. Tek tek veya birlikte satın alabilirsiniz. Özellikle ikisini de alacaksanız pazarlık için yazabilirsiniz.
Cloud 3'ün kutusu hiç açılmadı, mühürleri üstünde. Apex Pro'yu kontrol amaçlı açıp bir kere bilgisayarıma taktım, 5 dakika kadar kullandım. Bilek desteği açılmadı. Ürünleri Avrupa seyahatimde indirimden aldım ve elimdeki ekipmandan memnun olduğum için satmak istiyorum. Faturaları ve vergi iade formları mevcuttur. Klavyeyi Litvanya'dan aldım, US değil Nordic diziliminde. Bildiğim kadarıyla Apex Pro'nun Türkçe dizilimli hali zaten yok. Nordic dizilimin de tek farkı var, US klavyede noktalama tuşlarının olduğu, Türkçe'de Ö,Ç,Ş,İ,Ğ,Ü'nün yerine geçen tuşlarda İskandinav alfabesinin birkaç harfi var. Fotoğrafta da gösterdim.
Cloud 3 Wireless'ı da Finlandiya'dan aldım, Türkiye'dekiyle bire bir aynı. İkisi de garantili, geçtiğimiz hafta alındılar.

Yanlış bilmiyorsam ikisinin de uluslararası garanti kapsamında Türkiye'de de 1 yıl garantisi var.

Sorunuz varsa iletebilirsiniz, pazarlık için yazabilirsiniz. Ordu'dayım, civarına elden teslim edebilirim, yoksa kargoya verebilirim.

Steelseries Apex Pro: 7500 TL
HyperX Cloud III Wireless: 4000 TL
İkisini birden alırsanız 10500TL
Herhangi bir soru için yazabilirsiniz.
Garanti Durumu
Distribütör garantili

Bilgiler

Kategori
Çevre Birimleri - EKİPMANLAR -
Yazar
ArdaM
Oluşturuldu