Neler Yeni

0 km SUV crossover onerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahadır
Bütçe
1800000
Dostlar 0 km bir SUV almak istiyoruz bütçe 1.800.000 2 milyona zorlar geniş ferah ve bagajı büyük bir araba olması önceliğimiz tabi yakıtı da önemli bu bütçede şuan Tucson comfort var 1.7 kampanyalı internetteki fiyatı ve ya Sportage da cool ve live paket var PSA dan C5 aircross var ama bilemiyorum Fransızlara çok guvenemiyorum deneyimleyen veya bu konuda bilgisi olanlar varsa cevap verirse çok mutlu olurum. Ayrıca başka araç önerilerine de açığım.

Atemix38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Atemix38
Dostlar 0 km bir SUV almak istiyoruz bütçe 1.800.000 2 milyona zorlar geniş ferah ve bagajı büyük bir araba olması önceliğimiz tabi yakıtı da önemli bu bütçede şuan Tucson comfort var 1.7 kampanyalı internetteki fiyatı ve ya Sportage da cool ve live paket var PSA dan C5 aircross var ama bilemiyorum Fransızlara çok guvenemiyorum deneyimleyen veya bu konuda bilgisi olanlar varsa cevap verirse çok mutlu olurum. Ayrıca başka araç önerilerine de açığım.
Skoda super b.

Shix2x

80+ Bronze
SUV
Mesaj otomatik birleştirildi:

Corolla Cross Hybrid güzel araçtır, japon kalitesi ile arıza falan yapmaz kolay kolay.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka önerilere açıkmış
SUV kategorisinde başka öneriler yoksa süper b güzel araba

SUV

Corolla Cross Hybrid güzel araçtır, japon kalitesi ile arıza falan yapmaz kolay kolay.
Ona baktım sürdüm de güzel araba gibi ama bagajı küçük geldi gözüme bagaj önemli benim için

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,680
İsim
Yavuz
En mantıklısı corolla hybrid.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahadır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yılda çok az km yapıyorum corollanin vergisi diğer araçlarla arasındaki yakıt farkını kapatiyo

Top Bottom