0 km SUV crossover onerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1800000
Dostlar 0 km bir SUV almak istiyoruz bütçe 1.800.000 2 milyona zorlar geniş ferah ve bagajı büyük bir araba olması önceliğimiz tabi yakıtı da önemli bu bütçede şuan Tucson comfort var 1.7 kampanyalı internetteki fiyatı ve ya Sportage da cool ve live paket var PSA dan C5 aircross var ama bilemiyorum Fransızlara çok guvenemiyorum deneyimleyen veya bu konuda bilgisi olanlar varsa cevap verirse çok mutlu olurum. Ayrıca başka araç önerilerine de açığım.

Dostlar 0 km bir SUV almak istiyoruz bütçe 1.800.000 2 milyona zorlar geniş ferah ve bagajı büyük bir araba olması önceliğimiz tabi yakıtı da önemli bu bütçede şuan Tucson comfort var 1.7 kampanyalı internetteki fiyatı ve ya Sportage da cool ve live paket var PSA dan C5 aircross var ama bilemiyorum Fransızlara çok guvenemiyorum deneyimleyen veya bu konuda bilgisi olanlar varsa cevap verirse çok mutlu olurum. Ayrıca başka araç önerilerine de açığım.
Skoda super b.

SUV
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Corolla Cross Hybrid güzel araçtır, japon kalitesi ile arıza falan yapmaz kolay kolay.

Başka önerilere açıkmış
SUV kategorisinde başka öneriler yoksa süper b güzel araba

SUV

Corolla Cross Hybrid güzel araçtır, japon kalitesi ile arıza falan yapmaz kolay kolay.
Ona baktım sürdüm de güzel araba gibi ama bagajı küçük geldi gözüme bagaj önemli benim için

En mantıklısı corolla hybrid.

Yılda çok az km yapıyorum corollanin vergisi diğer araçlarla arasındaki yakıt farkını kapatiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,015
Üyeler
200,269
Son üye
lefova

Geri