Herkese merhaba, arkadaşlar, Teknorya satıcısından almış olduğum ASUS laptop elime ulaşır ulaşmaz ölü pixel testi yaptım ve 2 adet ölü pixel olduğunu gördüm. Bu durumu satıcıya yazdığımda servise yönlendirdi. Ben de cayma hakkı kapsamında değişim veya iade yapmak istediğimi söylediğimde reddetti bunu. Eğer ki bana gönder kardeşim değiştirelim dese uğraşmaz göndermezdim 2 pixel için. Burada mağazanın muaemelesi beni çok sinirlendirdi. Sattığın malın arkasında duracaksın. Ben de THH başvurusunda bulundum ve bugün THH benden talebimi inceleme sonucu bazı belgeleri istedi. Birkaç ay sonra en geç değişim yapılacak, bu süreci aktarmak istedim. Bu durumu yaşayan arkadaşlar ölü pixel şans değil kusurdur, tse ye göre 1 tane bile ölü pixel ayıplı mal kategorisine girmektedir. Benimle aynı parayı veren adamda ölü pixel yok neden bende olsun ki? Bir dünya para vermişim olmamalı böyle bir şey. Her neyse sorusu olan arkadaşlar sorabilir elimden geldiğince yardım etmek isterim. Sürecin devamını da getireceğimi belirtmek istedim, esenlikler.