Neler Yeni

0 laptopumda çıkan ölü pixel ve hakkımı arama sürecim.

sirefeee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
efe baki
teşekkür ederim, zamanında çok ezilmiş ve hakkı yenmiş biri olarak söylüyorum herkes hakkını savunmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

n11 den aldım, n11 kutusu açılmış elektronik ürünlerin cayma hakkı kapsamına girmediğini söyledi.

ki öyle olsa bile satıcılara bu şekilde yüz verirsek bir süre sonra başka bir ürün aldığımızda çok daha başka bahaneler ile mağdur edilebilir tüketiciler.
Bal gibi de giriyor n11 zırvalamış kardeşim hb den aldığımda pc ölü piksel çıkında iade ettim

Bal gibi de giriyor n11 zırvalamış kardeşim hb den aldığımda pc ölü piksel çıkında iade ettim
Yoksa nasıl anlayacaksın kusurlu olduğunu böyle bir saçmalık var mı?

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir

n11 saçmaladı hocam biliyorum bir daha n11 ?
asla ://

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir

tabi ki hocam işi yokuşa sürüyorlar işte kendilerine de söyledim bu durumu

Satın almadan paketi açtırmazlar.
satın aldıktan hemen sonra açsın baksın 2dk genelde varsa sorun belli eder kendini ona göre anında müdahale eder

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
satın aldıktan hemen sonra açsın baksın 2dk genelde varsa sorun belli eder kendini ona göre anında müdahale eder
Bi kez mediamarkttayken bi olaya şahit olmuştum. Hangi ürün aldı hatırlamıyorum şu renkten istiyorum demiş görevlide vermiş satın aldırmış sonra ürünün rengi farklı çıkmış (satın aldıktan sonra mağaza dışında açıp 2dk içinde geri geliyor). Ben bu renk istememiştim niye yanlış ürün sattınız ben değişim istiyorum diyordu. Görevli de değişim yapamayız diyordu. 15 gün cayma hakkı vs. online alımda geçerli, mağazadan alımda geçerli değil diyip kavga dövüş yolladılar. O günden beridir mağazadan bakıp vaktim varsa internetten alıyorum. 15 gün cayma hakkı mesafeli satış sözleşmesinde varmış...

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Bi kez mediamarkttayken bi olaya şahit olmuştum. Hangi ürün aldı hatırlamıyorum şu renkten istiyorum demiş görevlide vermiş satın aldırmış sonra ürünün rengi farklı çıkmış (satın aldıktan sonra mağaza dışında açıp 2dk içinde geri geliyor). Ben bu renk istememiştim niye yanlış ürün sattınız ben değişim istiyorum diyordu. Görevli de değişim yapamayız diyordu. 15 gün cayma hakkı vs. online alımda geçerli, mağazadan alımda geçerli değil diyip kavga dövüş yolladılar. O günden beridir mağazadan bakıp vaktim varsa internetten alıyorum. 15 gün cayma hakkı mesafeli satış sözleşmesinde varmış...
yok hocam fişiniz varsa hiçbir bahane veya sebep göstermeksizin iade veya değişim yapabilirsiniz

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
yok hocam fişiniz varsa hiçbir bahane veya sebep göstermeksizin iade veya değişim yapabilirsiniz
Screenshot_20240911_234050_Chrome.jpg

Mesafeli satış sözleşmesi ile mağazayı karıştırıyorsunuz hocam

PolarB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda gül
Alıntıyı görüntüle

Mesafeli satış sözleşmesi ile mağazayı karıştırıyorsunuz hocam
Ben aldiktan 5 dkk sonra beğenmedim diye getirmeyeceğim ya sorunlu ürünü getirip sağlamıyla değişim talep edeceğim genemi olmaz bilinen üzere 1 ölü pixel bile ayıplı mal katagorisine giriyor

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Ben aldiktan 5 dkk sonra beğenmedim diye getirmeyeceğim ya sorunlu ürünü getirip sağlamıyla değişim talep edeceğim genemi olmaz bilinen üzere 1 ölü pixel bile ayıplı mal katagorisine giriyor
Hocam fikrimi sorarsanız tabii ki değişmeli. Hatta bende yüzyüze alırsam değişim kolay olur karşımda muhatap olur diye düşünüyordum. Ama mağazalar satana kadar çok iyi ama iade ve değişimde işi yokuşa sürüyorlar. Servise yollayın değişim belgesi versin vs. diyorlar. Hatta tv alacaktık garanti dışında kaskoyu anlattı bize. Yüksek elektrik akımına karşı koruma vs vs saydı baya sonra numarayı istedi sms ile link ve kabul ediyorsanız kodu görevliye söyleyin diye kod geldi. Linke tıklayıp okumak istedim. Görevlinin saydığı hiçbiri geçerli değilmiş. Gösterdim bak burda böyle yazıyor ben bunu imzalamam dedim üstünü çağırdı ona da söyledim personelim size yanlış bilgi vermiş dedi özür diledi tvde indirim yapıp akım korumalı priz hediye etti o şekilde satın aldım tvyi.

O yüzden mağazalara da çok güvenmem en iyisi internetten yorumu iyi yerden almak.

Top Bottom