şuanki ekonomiyle diyelimBunu bilmek imkansız, dolar kurunun ve kripto paraların ne durumda olacağına bağlı
Şu anki ekonomiye bakarak böyle bir şey yapmamalısınız. Şu an zarar ettirmez dersiniz, 3 sene sonra aşırı zarar eder. Ya da zarar ettirir dersiniz, 3 sene sonra aslında satsam çok kar etmiş olurdum dersiniz.şuanki ekonomiyle diyelim
üniversiteye eski bir laptop götürmek istemiyorum şuan masaüstü almak istiyorum ama zarar ettirirmi satarsam veya ne kadar ettirir söylerseniz sevinirimdostum bende lise bitirdim bu sene mezuna kalcam bende pc alacaktım monitöre sahibim eski bilgisayarımdan mönitor güzel de
dedim ki bi masaüstü dizeyim üniye geçeceğim zaman da satarım, ama taşıma mevzusu var canın nere isterse oraya götür o kısmı güzel laptobun.
geç.en gün de forumdan arkadaşlar sağolsun bi laptop linki attılar baya iyi özellikleri çok hoşuma gitti direkt sende laptop alabilirsin uzun yıllar iş görecek bi laptop gibi duruyor ben 2 tane sipariş ettim sende bak bi istersen i7 11th H serisinden daha performanslı bir işlemci bu arada laptopdaki
son 13 ürün ona göre 3 gün içinde biticek
onu bilmiyorum ama bu pc 4 sene sonra eski sayılırmı o kısmı muammaüniversiteye eski bir laptop götürmek istemiyorum şuan masaüstü almak istiyorum ama zarar ettirirmi satarsam veya ne kadar ettirir söylerseniz sevinirim
eskime kısmı sorun değilde aynı fiyata daha iyi bir masaüstü alınıyor şuanda lisede laptopa ihtiyacım yok bu yüzden çok zarar ettirmezse masaüstü alıcam2010 senesinden bu yana hiçbirşey ucuzlamadı farkındaysanız ve sene şuan 2022 bundan sonra da ucuzlamaz!
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu bilmiyorum ama bu pc 4 sene sonra eski sayılırmı o kısmı muamma
ben masaüstü sponsoruydum bak laptop alanlara hakaret ediyodum o fiyata o laptoplar alınır mı diye, ama taşımaya ihtiyacım olduğu için artık mecbur aldım,, sen taşımama ihtiyaç yok diyosan masaüstü tercih edebilirsineskime kısmı sorun değilde aynı fiyata daha iyi bir masaüstü alınıyor şuanda lisede laptopa ihtiyacım yok bu yüzden çok zarar ettirmezse masaüstü alıcam