Neler Yeni

0 PC alıp 3 sene sonra 2.el satmak

RONUT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit
Bütçe
19000
Bu ay RX6600 veya RX6700XT ve İ5 12400f - i5 11400f olan bir sistem almayı düşünüyorum 3 sene sonra üniversiteye geçiceğim zaman satsam ve laptop alsam çok zarar ettirir mi?

QRuder

80+ Silver
dostum bende lise bitirdim bu sene mezuna kalcam bende pc alacaktım monitöre sahibim eski bilgisayarımdan mönitor güzel de
dedim ki bi masaüstü dizeyim üniye geçeceğim zaman da satarım, ama taşıma mevzusu var canın nere isterse oraya götür o kısmı güzel laptobun.

geç.en gün de forumdan arkadaşlar sağolsun bi laptop linki attılar baya iyi özellikleri çok hoşuma gitti direkt sende laptop alabilirsin uzun yıllar iş görecek bi laptop gibi duruyor ben 2 tane sipariş ettim sende bak bi istersen i7 11th H serisinden daha performanslı bir işlemci bu arada laptopdaki

son 13 ürün ona göre 3 gün içinde biticek

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
şuanki ekonomiyle diyelim
Şu anki ekonomiye bakarak böyle bir şey yapmamalısınız. Şu an zarar ettirmez dersiniz, 3 sene sonra aşırı zarar eder. Ya da zarar ettirir dersiniz, 3 sene sonra aslında satsam çok kar etmiş olurdum dersiniz.

RONUT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum bende lise bitirdim bu sene mezuna kalcam bende pc alacaktım monitöre sahibim eski bilgisayarımdan mönitor güzel de
dedim ki bi masaüstü dizeyim üniye geçeceğim zaman da satarım, ama taşıma mevzusu var canın nere isterse oraya götür o kısmı güzel laptobun.

geç.en gün de forumdan arkadaşlar sağolsun bi laptop linki attılar baya iyi özellikleri çok hoşuma gitti direkt sende laptop alabilirsin uzun yıllar iş görecek bi laptop gibi duruyor ben 2 tane sipariş ettim sende bak bi istersen i7 11th H serisinden daha performanslı bir işlemci bu arada laptopdaki

son 13 ürün ona göre 3 gün içinde biticek
üniversiteye eski bir laptop götürmek istemiyorum şuan masaüstü almak istiyorum ama zarar ettirirmi satarsam veya ne kadar ettirir söylerseniz sevinirim

QRuder

80+ Silver
2010 senesinden bu yana hiçbirşey ucuzlamadı farkındaysanız ve sene şuan 2022 bundan sonra da ucuzlamaz!
Mesaj otomatik birleştirildi:

üniversiteye eski bir laptop götürmek istemiyorum şuan masaüstü almak istiyorum ama zarar ettirirmi satarsam veya ne kadar ettirir söylerseniz sevinirim
onu bilmiyorum ama bu pc 4 sene sonra eski sayılırmı o kısmı muamma

RONUT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2010 senesinden bu yana hiçbirşey ucuzlamadı farkındaysanız ve sene şuan 2022 bundan sonra da ucuzlamaz!
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu bilmiyorum ama bu pc 4 sene sonra eski sayılırmı o kısmı muamma
eskime kısmı sorun değilde aynı fiyata daha iyi bir masaüstü alınıyor şuanda lisede laptopa ihtiyacım yok bu yüzden çok zarar ettirmezse masaüstü alıcam

QRuder

80+ Silver
eskime kısmı sorun değilde aynı fiyata daha iyi bir masaüstü alınıyor şuanda lisede laptopa ihtiyacım yok bu yüzden çok zarar ettirmezse masaüstü alıcam
ben masaüstü sponsoruydum bak laptop alanlara hakaret ediyodum o fiyata o laptoplar alınır mı diye, ama taşımaya ihtiyacım olduğu için artık mecbur aldım,, sen taşımama ihtiyaç yok diyosan masaüstü tercih edebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye
Canmms
Top Bottom