Neler Yeni

0 RPM Ayarı yok.

Adrenalin Software'de fan ayarı yapmak istediğimde 0 RPM ayarı yok. AMD Cleanup Utility ile ekran kartı driveri mi silip tekrar yükledim. Ancak hala 0 RPM ayarı yok neden böyle?

Ekran kartı: ASUS TUF Radeon RX 5600 XT OC EVO (DA Sistem-2)

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    33.1 KB · Hit: 465
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    27.7 KB · Hit: 405

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
maks fan hızını 80-90 yaparmısın?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
0rpm de ekran kartı cayır cayır yanar. niye böyle bir şey yapmak istediniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
maks fan hızını 80-90 yaparmısın?
Yaptım ancak hala öyle bir ayar çıkmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

0rpm de ekran kartı cayır cayır yanar. niye böyle bir şey yapmak istediniz?
Zaten şuan görüyorsanız. 0 RPM de çalışıyor :(

Çoğu kişi de 0 RPM ayarını görüyorum. Acaba chipsette dahil tüm amd sürücülerini kaldırıp. DDU ilede ekran kartını kaldırıp tekrar mı yüklesem diyeceğim ancak az önce amd cleanup ile yaptım olmadı hala çıkmıyor.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yaptım ancak hala öyle bir ayar çıkmadı

Zaten şuan görüyorsanız. 0 RPM de çalışıyor :(

Çoğu kişi de 0 RPM ayarını görüyorum. Acaba chipsette dahil tüm amd sürücülerini kaldırıp. DDU ilede ekran kartını kaldırıp tekrar mı yüklesem diyeceğim ancak az önce amd cleanup ile yaptım olmadı hala çıkmıyor.
0rpm de çalışıyorsa burda neden konu açtınız

0rpm de çalışıyorsa burda neden konu açtınız
0 RPM ayarını kapatmak istiyorum. Sistem yükte değilken ( 46 derecedeyken) 0 rpm de çalışıyor ve ben bu ayarı kapatmak istiyorum yani her durumda 0 rpmde çalışmasını istiyorum?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
0 RPM ayarını kapatmak istiyorum. Sistem yükte değilken ( 46 derecedeyken) 0 rpm de çalışıyor ve ben bu ayarı kapatmak istiyorum yani her durumda 0 rpmde çalışmasını istiyorum?
yazılımsal bir durum. belli bir sıcaklığı geçince çalışıyor. engelleyemezsiniz muhtemelen.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
0 rpm özelliğini kapatıp uygula diyin birkaş saniye sonra dönmeye başlar gelişmiş mod da ince ayar kontrollerini resim olarak atabilirmisiniz?
siz 0 rpm de sabit mi kalmak istiyorsunuz?

0 rpm özelliğini kapatıp uygula diyin birkaş saniye sonra dönmeye başlar gelişmiş mod da ince ayar kontrollerini resim olarak atabilirmisiniz?
siz 0 rpm de sabit mi kalmak istiyorsunuz?
Sıkıntı mı anlatamadım sanırım. 0 RPM AYARI YOK. Şuan sistem 0 rpm de çalışıyor ve ben bunu kapatmak istiyorum. Acaba amd bu ekran kartlarında 0 RPM ayarlandırmasını yapmayı kaldırmış mı?

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    41.7 KB · Hit: 199

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
0 sabit kalsın diyorsan msı afterburner indir fan kısımında auto var bas ona fan hızını 0 çekip uygula sabit 0 da kalır
birde ince ayarlarda fan hızı çok düşük

H
0 sabit kalsın diyorsan msı afterburner indir fan kısımında auto var bas ona fan hızını 0 çekip uygula sabit 0 da kalır
birde ince ayarlarda fan hızı çok düşük
Şuan ekran kartım 45 derece yani boşta fanlar ise 0 RPM de yük binince yani oyuna falan girince 0 RPM den çıkıyor fanlar 1000 rpm ye kadar çıkıyor tam değerini hatırlamıyorum ama ben boştaykende fanların çalışmasını istiyorum

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
H
Şuan ekran kartım 45 derece yani boşta fanlar ise 0 RPM de yük binince yani oyuna falan girince 0 RPM den çıkıyor fanlar 1000 rpm ye kadar çıkıyor tam değerini hatırlamıyorum ama ben boştaykende fanların çalışmasını istiyorum
msı afterburner den fan kısımında çark işareti var ona bas boşkaykende yavaş yavaş dönüyor

msı afterburner den fan kısımında çark işareti var ona bas boşkaykende yavaş yavaş dönüyor
Bu ekran kartında 0 rpm ayarı kalkmış sanırım. Şuan boşta sistemim ekran kartı sıcaklık derecesi 41 fanları boşuna döndürmüyor ekran kartı soğuk olduğu için ama ben soğuk olsada döndürmesini istiyordum neyse bulamadım 41 derece soğuk zaten dönmesine gerek yok yük bindikçe dönüyor otomatik zaten

Top Bottom