2 3 örnek?internetten öğrenebilirsin youtubedan kanallar var beğendiğini seç izle
2 3 örnek?
100den fazla kanal var kullanmadım örnek bilmiyorum youtubea yazarak kolaylıkla ücretsiz emeksiz erişebilirsiniz.
şu dişi erkek olayı çok saçma bir şey arapçadada var nerdeyse tüm cümle değişiyor kız ve erkekte ben rusça başlamayı düşünüyom ingilizcede az var seneye yaza kadar ikiside b1 b2 olurmu sizceingilizcen varsa daha rahat olur . Amacın konuşmak ise önce kelime bilgisi öğren. Quiz uygulamaları yükle. İzlediğin dizi filmleri fransızca izle. Frasnızcanın grameri oldukça zor almanca gibi dişi erkek olayı olayı var.
Daha basit olması için önce ingilizceni en az b1 - b2 yap sonra frsansızcaya geç.
Onun dışında üniversitelerin frasnızca bölümlerinin ders kitaplarını internetten indir o şekilde çalış. Bir youtube kursunu da rehber alabilirsin tabi.
Rusca hakkında çok fikrim yok ama ingilizce b1 yaparsınız zor değil. Dişi erkek olayı evet baya kötü hiç sevmediğim muhabbet hala da çok beceremem. Rusca kulağa çok güzel geliyor ama mühendislik öğrencisi olarak yapmak istediğim iş ile çok alakalı değilşu dişi erkek olayı çok saçma bir şey arapçadada var nerdeyse tüm cümle değişiyor kız ve erkekte ben rusça başlamayı düşünüyom ingilizcede az var seneye yaza kadar ikiside b1 b2 olurmu sizce
Eşyaların cinsiyeti var . Ve çekimler kelimeler ona göre değişiyordişi erkek?