Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 1,2 KG Keçi Sütlü Bebe Bisküvisi 140₺ | 3 al 2 öde | Ebebek

catsped

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
549
Daha önceden 12 paket almıştım. Oldukça lezzetli ve piyasadaki diğer ucuz ürünlere kıyasla içeriği daha kaliteli. 3 al 2 öde kampanyası olduğu için şuan 1 kilo 200 gramı 140 liraya geliyor. İlk siparişte yanlış hatırlamıyorsam kargo ücreti almıyorlardı. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

g.png

Valla eti ve ülkerin kilerden daha kaliteliye benziyor. Gerçi bunun en kalitelisi olsa bile sağlıklı bir şeymiş gibi imaj çizdiklerine bakmayın normal abur cuburdan farkları yok yalandan sağlıklıymış gibi reklam ediyolar 😂
Ama tat olarak güzeller cicibebeyi leblebi gibi yiyodum ben eskiden müthiş bi şey. Bunun tadı daha güzele benziyor öyle mi? @catsped

Ulan geçen sene aldık birsürü hala yiyoruz en son sokak köpeklerine döktüm onlar da yiyor böyle topluca yiyoruz hala bitmedi

Valla eti ve ülkerin kilerden daha kaliteliye benziyor. Gerçi bunun en kalitelisi olsa bile sağlıklı bir şeymiş gibi imaj çizdiklerine bakmayın normal abur cuburdan farkları yok yalandan sağlıklıymış gibi reklam ediyolar 😂
Ama tat olarak güzeller cicibebeyi leblebi gibi yiyodum ben eskiden müthiş bi şey. Bunun tadı daha güzele benziyor öyle mi? @catsped
Cicibebe ile alakası yok tadı. Böyle nasıl desem daha tahıllı gibi bir lezzeti var. Ama bence alışılmayacak bir tat değil. Ayrıca evet içeriğinde şeker gibi ürünler bulunduğu sürece hiçbir şekilde sağlıklı değil bu ürünler. Kilo almak için veya öylesine çerez niyetine yemek isteyenler için bence değerlendirilebilir. Dışarıda küçücük 200 gram paketler 50 liradan satılıyor.

Ulan geçen sene aldık birsürü hala yiyoruz en son sokak köpeklerine döktüm onlar da yiyor böyle topluca yiyoruz hala bitmedi
Aynı durumdayım , patlayana kadar yedim , çocuğu olanlara dağıttım hala bitmedi :kekw:

Geri