❌İndirim Bitti! Keçi Sütlü Bebek Bisküvisi 400 gr 9,99 TL

tadı güzel , etiye göre şekeri oldukça az tam kıvamında. %2 keçi sütü içeriyor , öyle yoğun bir aroması yok çok hafif var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ik sipariş kargo bedavaya yada mağza teslimat ile alın
benim ürünlerde dün elime ulaştı , tadını çok beğendim. Uzun süre tatlı aramayacağım paylaşım için teşekkürler :D:widepeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Paylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 45 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle
ticaretine başlasaydın hocam bune :kekw: Ben 12 tane aldım benim tüketim tarihleri de 2025 sonu umarım bozulmadan yerim diyordum. Nasıl tüketeceksin o kadar bisküviyi o sürede:kekw:

Bu garip bir indirimdi. Bir kutuda iki poşet 200'er gr bisküvi var. Bakınca o kutu ve poşedin maliyeti zaten 10₺ hatta daha fazla. Renkli baskısı, karton ve poşet maliyetleri ... Yani nasıl oldu da 10₺ ye verdiler anlamadım.

Gayet güzel beğendim. Keçiboynuzu unu diye yavan bir tadı olur diye düşünmüştüm ama tadı gayet iyi ve ürünler de taze süte girdiği gibi emiyor yumuşacık akıyor.

spor yapan yeğenlere alacaktım yaw ödeme yaparken bitti :D şaka gibi. adam 45 paket almış :) ne diyek :)

evdeki 6 kişinin telefonundan aynı anda 12 kutu aldım içerlerinde 2 tane var yani kişi başı 24 paket almış olduk 24x6 144 paketim var tatları da çok güzel ye ye bitmez günde 2 tane yerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,784
Üyeler
174,241
Son üye
Sercan3579
Geri