tadı nasılPaylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 45 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle
tadı nasılPaylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 45 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle
Bi 5 tane de bana yollar insan bePaylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 45 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle
tadı güzel , etiye göre şekeri oldukça az tam kıvamında. %2 keçi sütü içeriyor , öyle yoğun bir aroması yok çok hafif var.tadı nasıl
benim ürünlerde dün elime ulaştı , tadını çok beğendim. Uzun süre tatlı aramayacağım paylaşım için teşekkürler
ticaretine başlasaydın hocam bune Ben 12 tane aldım benim tüketim tarihleri de 2025 sonu umarım bozulmadan yerim diyordum. Nasıl tüketeceksin o kadar bisküviyi o süredePaylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 45 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle
Reis her kutuda 1 adet mi varPaylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 45 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle
2 Adet 200grReis her kutuda 1 adet mi var
Hocam 1 tane alıp tadına bakaydım ya bu nePaylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 44 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle
bıtmıs sanırım cıkmıyor bende.Bu garip bir indirimdi. Bir kutuda iki poşet 200'er gr bisküvi var. Bakınca o kutu ve poşedin maliyeti zaten 10₺ hatta daha fazla. Renkli baskısı, karton ve poşet maliyetleri ... Yani nasıl oldu da 10₺ ye verdiler anlamadım.
Nasıl kaçırdık ya gece alacaktım Pederden kartı alamadık sabah alırım dedim bi uyandım stok bitmiş ne güzel yerdik2 Adet 200gr
Dostum niye hâla indirimde gözüküyor bu ürün indirim bitti diye işaretlesene ne kadar sorumsuz bir insansın sen