Tremila_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,381
100gr'da 14 gr şeker nesi fazla? Eti'nin aynı ürününde 26gr şeker var. Nutella'da 56gr şeker var.Kilo alamayanlar için gayet işe yarar bi fırsat bu arada. Kilosu fazla olanlarda hayatta bulaşmasın manyak gibi şeker var ürünün içinde 2 güne obez eder .
Bu ürün için özel olarak söylemiyorum hocam. Genel olarak bebe bisküvileri fazlasıyla şeker barındırdıklarından çabucak kilo aldırırlar. Bunu inkar edecekseniz aklınızdan şüphe edicem çünkü. Ayrıca benim beslenmeme sahip biri için 100gr üründe 14gr şeker fazla zaten. Bu sizin için böyle değil diye karşı çıkıp nesi fazla demenizde saçma çünkü öznel bir durum.100gr'da 14 gr şeker nesi fazla? Eti'nin aynı ürününde 26gr şeker var. Nutella'da 56gr şeker var.
Napsak ya 3-5 tane dahamı alsakKilo alamayanlar için gayet işe yarar bi fırsat bu arada. Kilosu fazla olanlarda hayatta bulaşmasın manyak gibi şeker var ürünün içinde 2 güne obez eder .
Kafana göre kral.Napsak ya 3-5 tane dahamı alsak
stoklar gg olmuş. Takip edin belki tekrar açarlar.Kafana göre kral.
Ben almayı düşünmüyorum hocam.stoklar gg olmuş. Takip edin belki tekrar açarlar.
Üşenmemiş dizmişsin be (kredi kartı olmayan ben babamdan dilenmekten bıktım)Paylaşım için teşekkür ederim. Ürünler elime ulaştı, son kullanma tarihi 2025'in Eylül ayı. 45 tane aldım, iyi oldu. Az gibi geldi ama bu kadar da yeter gibi görünüyor.Alıntıyı görüntüle