1.300 Civarı Sedan Önerisi

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
445
Arkadaşlar babam için araba bakıyoruz kendisinin tercihi suv ama gemi gibi olursa sedanda olur dedi. Ben biraz baktım sizinde görüşlerinizi merak ediyorum. Baktığım araçlar
Renault Talisman İcon 1.6dci
Skoda superb 1.6tdi
Megane icon 1.5dci
Passat 1.6tdi
Peugeot 508 1.5 1.6bluehdi
Fazla kazalı c200d

Şartlar, 180 bin km'yi geçmeyecek
Ağır hasar kaydı yok
Dizel motor
Geniş iç mekan
Bütçe 1.300-1.350 maks

Arkadaşlar babam için araba bakıyoruz kendisinin tercihi suv ama gemi gibi olursa sedanda olur dedi. Ben biraz baktım sizinde görüşlerinizi merak ediyorum. Baktığım araçlar
Renault Talisman İcon 1.6dci
Skoda superb 1.6tdi
Megane icon 1.5dci
Passat 1.6tdi
Peugeot 508 1.5 1.6bluehdi
Fazla kazalı c200d

Şartlar, 180 bin km'yi geçmeyecek
Ağır hasar kaydı yok
Dizel motor
Bütçe 1.300-1.350 maks
bu babalar neden hep suv ıster arkadas anlamadımkı

passat en ıyı secenek gıbı burda

superb+++

bu babalar neden hep suv ıster arkadas anlamadımkı

passat en ıyı secenek gıbı burda
Rahatına düşkünler artık birde heybetli büyük araba hoşlarına gidiyor 😁 Passata pek hakim değilim hangi paketi önerirsiniz hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Talisman için ne düşünüyorsunuz hocam bana baya güzel ve mantıklı göründü

Rahatına düşkünler artık birde heybetli büyük araba hoşlarına gidiyor 😁 Passata pek hakim değilim hangi paketi önerirsiniz hocam?

kullanmadığım için yorum yapmayım sanayide esnafım pek görmediğim bir araç ama reno alacağıma alman alırdım

hocam bulunursa o fıyatlara temızı 2016 17 falan alınırsa cok ıyı olur ama o paralara daha rahat megane bulursun

1.6 dCİ 160'lık Talisman'dan uzak dur, 130'luk al. Güzel araçtır, uzun vadede trim sesi olarak alman grubundan daha başarılı buluyorum.
SuperB iyidir, 1.6 TDI pek taşımıyor kasayı ama babanında pek o işler ile olayı yoktur herhalde (Aktif 2015 makyajlı 1.6 TDI SuperB kullanıyorum)
Megane gemi sayılmaz, standart bir araç (Aktif kullanıyorum, 2017 1.5 dCi 110'luk İcon)
Passat alacağıma SuperB alırım.
508'de D segmente kayan C gibi bir şey. Talisman, SuperB ve Passatın arkasına atarım.

Bunlara ek sana Accord önerebilirim.

hocam bulunursa o fıyatlara temızı 2016 17 falan alınırsa cok ıyı olur ama o paralara daha rahat megane bulursun
Meganede beğeniyorum hocam ama talisman daha heybetli duruyor

Meganede beğeniyorum hocam ama talisman daha heybetli duruyor
Kasa uzunluğundan dolayı top şeklinde olmayan megane gibi. Talisman görünce Megane'nın şekli yuvarlakmış gibi geliyor.

cunku benım bu yaz ve oncekı yazlarda calısıgım dukkan hep aynı yaz geldıgı zaman gırıyorum tanıdık oldugu ıcın
wv gruplarına bakıyordu her sene 3 ay calısıyorum en az gordugum araba passat 2017 kasalar oluyor

Kasa uzunluğundan dolayı top şeklinde olmayan megane gibi. Talisman görünce Megane'nın şekli yuvarlakmış gibi geliyor.
passsata benzetmeye calısmıslar ya arkadan bakınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri