Neler Yeni

1.400₺ ye 1660ti Aldım Sizce Mantıklı mı?

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Arkadaşlar merhaba dün sarı siteden bir arkadaşla konuştum ve 2.850₺ ye anlaştık. Kart Asus TUF Evo 1660ti. 1 yıl önce alınmış ve kutu faturası var 1 yıl garantisi bulunuyor. Garanti etiketleri sökülmemiş.

Kartı test etmek için bilgisayarıma taktim furmarkta 3 dakikada 89 dereceyi gördü.
Sonraki 1 saat test açık kaldı ve Max 90 derece oldu.

Valorant ve LoL de test ettim çünkü sadece bu 2 oyunu oynuyorum. 45 dereceyi geçmedi iki oyunda da.

Kartın anormal ısındığını söyledim. Satıcıda mahcup oldu. 1.400₺ verebilirim dedim ve kabul etti.

Sizce furmarkta 90 dereceyi gören bir kartı almakla hata mı ettim. Kendi oynadığım oyunlarda hiç sorun olmuyor FPS gayet iyi hiç drop vb yok. Furmarkta ısı yükseliyor ama performansta orda da bir sorun yok. Ortalama 98 FPS sonuç verdi furmarkta.

Sizce hata mı ettim yoksa aldığım riske değer mi?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
3 dakikada 89 derece olması pek normal değil, fanlar yüzde kaçtaydı?

Ama 1400 TL'ye KFG'li 1660 Tİ kesinlikle çok iyi fırsat.

Krieas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Timur
Furmark harici oyun oynarken afterburner ile nasıl ısınıyor ona bak birde AC Valhalla'da falan mesela

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Fiyat gayet güzel en kötü termal ped macun yenilersiniz.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,544
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Kart bedava. Bakımlarını yaparsanız sıcaklık düşecektir.

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Sidar Özel
Bedavaya almışsın hocam h.o bence normal ama termal macun falan değişseniz o sıcaklıklar düşecektir (bu Asus tuf serisi önceden ısınan kartlardı sonradan soğutma değiştirildi zaten bu karta galiba soğutması eski sistem olan kartlardan)

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Comol Ogga
1400tl ye bedavadan biraz pahalıya almışsınız hayırlı olsun, bu kart hakkında yabancı forumlarda da şikayet var, hem küçük hem de kalitesiz bir soğutucu sistemi olduğundan bahsedilmiş, güzel temizlik ve kaliteli bir macundan sonra değerler biraz düzelecektir, güzel bir fan ivmelenmesi ayarı yaparsanız yüksek gpu gerektiren oyunlarda 60-70derece civarı kullanabilirsiniz.

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Furmark harici oyun oynarken afterburner ile nasıl ısınıyor ona bak birde AC Valhalla'da falan mesela
Bilgisayarımda valorant ve LoL dışında oyun olmadığı için deneyemedim, ilk fırsatta deneyip bakacağım hocam.

Fiyat gayet güzel en kötü termal ped macun yenilersiniz.
Peki garantiye göndersem onlar ped macun değişimi yapar mı ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bilgisayarımda valorant ve LoL dışında oyun olmadığı için deneyemedim, ilk fırsatta deneyip bakacağım hocam.

Peki garantiye göndersem onlar ped macun değişimi yapar mı ?
Bu konuda servisin bakım yaptığı yazıyor.Kendiniz yaparsanız garanti dışı kalır ama siz yinede arayıp görüşün bi.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
Kadir
1400 TL'ye bedava bu evo modeli 2019 gibi çok ucuza satılıyordu (tabi o zamanlar mining kartları bitirmemişti) zaten normale göre çok ısınan bir kart furmarkta 90 görmesi elbette ki hoş değil ama oyunlarda problem yaratmıyorsa 80 üstüne çıkmıyorsa (çıkadabilir büyük oyunlarda) hayırlı olsun sadece ekran kartının sıcaklığı değil kasanın soğutması da biraz önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,446
Üyeler
159,336
Son üye
Erdalion
Top Bottom