Neler Yeni

İncehesap Gaming gecesinden 2TB KC3000 aldım sizce hata mı yaptım?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,579
İsim
Hacı
taş gibi SSD HO.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Yiğit
o zaman bir üst segmenti kovalamaya pek gerek yok hayırlı olsun
Teşekkür ederim.

Ayıptır bir şey daha sormak istiyorum. Bu M.2 SSD'lerde IOPS denilen bir mevzu varmış ve benim aldığım KC3000 rastgele okuma/yazma IOPS değeri 1000 fakat Kioxia Exceria Pro veya T500 Crucial gibi markalarda bu IOPS değeri 1.500 civarı sizce hata mı yaptım iade edeyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

taş gibi SSD HO.
Teşekkürler.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
O değer ne ne işe yarıyor kanka bende alacaktım bunu kaçırdım yetişemedim
Teşekkür ederim.

Ayıptır bir şey daha sormak istiyorum. Bu M.2 SSD'lerde IOPS denilen bir mevzu varmış ve benim aldığım KC3000 rastgele okuma/yazma IOPS değeri 1000 fakat Kioxia Exceria Pro veya T500 Crucial gibi markalarda bu IOPS değeri 1.500 civarı sizce hata mı yaptım iade edeyim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Yiğit
O değer ne ne işe yarıyor kanka bende alacaktım bunu kaçırdım yetişemedim
Bende tam olarak bilmiyorum ama rastgele okuma/yazma diye geçiyor. 1500k IOPS ile 1000k IOPS arasında çok devasa farklar olacağını düşünmüyorum şahsen. Bende son anda alabildim son 1 ürün kala aldım millet deli gibi kapıştı.

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
Bende tam olarak bilmiyorum ama rastgele okuma/yazma diye geçiyor. 1500k IOPS ile 1000k IOPS arasında çok devasa farklar olacağını düşünmüyorum şahsen. Bende son anda alabildim son 1 ürün kala aldım millet deli gibi kapıştı.
Evet evet sistem topluyorum rx7900xtx li ona takacaktim hatta asus tuf anakart vardı onuda alacaktım ikisi eş zamanlı bitti nasip değilmiş başka zamana

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Yiğit
Evet evet sistem topluyorum rx7900xtx li ona takacaktim hatta asus tuf anakart vardı onuda alacaktım ikisi eş zamanlı bitti nasip değilmiş başka zamana
yorumlara baktımda o modelin indirimi oluyor genelde hep gaming gecesini takip edin belki yarında sunulabilir satışa şuan 6000 tl fiyatında satılıyor incehesapta

Zexius

80+ Bronze
Ürünün kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım hocam? İncehesap gaming gecesinde sıfır ürünler mi oluyor bir bilginiz var mı?
Kingston ile iletişime geç seri numarasını ver bir garanti rma kayıdı var mı diye en net bilgiyi onlar verir sana bunun haricinde güvenlik bandrollerine dikkat etsen yeterli güvenlik bandrollerinde en ufak yırtık bile varsa geri gönder ha incehesap iade/değişim yapar mı direkt orası muamma ürünü almadan önce ayrı muammele görüyorsunuz aldıktan sonra ayrı muammele görüyorsunuz bol şans dilerim umarım şanslısınızdır ve ürün temiz gelir, ama yok temiz gelmezse incehesaptan çekeceğiniz var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl Yiğit
Kingston ile iletişime geç seri numarasını ver bir garanti rma kayıdı var mı diye en net bilgiyi onlar verir sana bunun haricinde güvenlik bandrollerine dikkat etsen yeterli güvenlik bandrollerinde en ufak yırtık bile varsa geri gönder ha incehesap iade/değişim yapar mı direkt orası muamma ürünü almadan önce ayrı muammele görüyorsunuz aldıktan sonra ayrı muammele görüyorsunuz bol şans dilerim şanslısınızdır ve ürün temiz gelir, ama yok temiz gelmezse incehesaptan çekeceğiniz var.
İncehesaptan daha önce 2 kit ram aldım 2x8gb biri arızalı çıkmıştı ve geri iade yapmıştım sorunsuz bir şekilde. İnşallah düzgün sağlam bir şey gelir ne diyelim şans bu işler.

Zexius

80+ Bronze
İncehesaptan daha önce 2 kit ram aldım 2x8gb biri arızalı çıkmıştı ve geri iade yapmıştım sorunsuz bir şekilde. İnşallah düzgün sağlam bir şey gelir ne diyelim şans bu işler.
valla hocam bende telefon almıştım sözde sim kart takmazsan iade alıyorlardı herifler iade'ye gönderdim servis buna hat takılmış dedi hani hat takıldıysa kanıt gösterin dedim telefonu suratıma kapatmışlardı hiç unutmam. Şunu bilin ki hiç utanmadan çok güzel yalan söyleyebiliyorlar hatta bununla ilgili konu vardı nerde bilmiyorum ama vardı tüketici hakem heyetine başvurdum başvurum taraflarına ulaşınca benimle uzlaşıp cayma hakkı talebimi kabul edip iade almışlardı. Kısacası bir kere iade aldılar diye diğerlerin de sorun olmayacak, veya da olacak diye bir kaide yok ama sıkıntı olursa çok çekersin bilgin olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Karataş
Ürünün kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım hocam? İncehesap gaming gecesinde sıfır ürünler mi oluyor bir bilginiz var mı?
İncehesap sifir urun satar cok defa alisveris yaptim en son gaming gecesinden nzxt 360 mm sivi sogutma aldim bir sorun yasamayazsin

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Abdullah
yorumlara baktımda o modelin indirimi oluyor genelde hep gaming gecesini takip edin belki yarında sunulabilir satışa şuan 6000 tl fiyatında satılıyor incehesapta
Bakalım hocam nasip kısmet dediğim gibi inşallah diyelim olursa olur olmazsa olmaz ne diyeyim ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,461
Üyeler
164,015
Son üye
abdülsamet yıldız
Top Bottom