Neler Yeni

1.5-2.5 arasi monitor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Talha Akarsu
Bütçe
2500
su an kullandigim monitor baya eskimisti ve en sonunda dayanamadi yandi baslikta belirttigim gibi 1.5-2.5 arasi monitor ariyorum 24 inc olmasi onceligim fps oyunlari elbette oynuyorum ama illa da 144 hz olsun daha iyi vurayim mantiginda degilim fifa tarzi oyunlari cok oynuyorum film dizi izliyorum o tarz seylwre uyacak guzel kullanisli bi monitor oneriri misiniz hocam

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,313
İsim
uwu
su an kullandigim monitor baya eskimisti ve en sonunda dayanamadi yandi baslikta belirttigim gibi 1.5-2.5 arasi monitor ariyorum 24 inc olmasi onceligim fps oyunlari elbette oynuyorum ama illa da 144 hz olsun daha iyi vurayim mantiginda degilim fifa tarzi oyunlari cok oynuyorum film dizi izliyorum o tarz seylwre uyacak guzel kullanisli bi monitor oneriri misiniz hocam
Bu fiyatlara zor be hocam 2 haftada 500tl zam yiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Talha Akarsu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyatlara zor be hocam 2 haftada 500tl zam yiyo
o kadar para vermek istemiyorum monitore ya son zamanlarda hic oynamiyoruk zaten bilgisayar ama acmak istedigim zamanda olmasi gerekiyor internette birkac tane buldum ama ghostung vs vs bisiler var midir bilmiyorum hic

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,313
İsim
uwu
o kadar para vermek istemiyorum monitore ya son zamanlarda hic oynamiyoruk zaten bilgisayar ama acmak istedigim zamanda olmasi gerekiyor internette birkac tane buldum ama ghostung vs vs bisiler var midir bilmiyorum hic

Kullanmadım yorumlarına bakarsın bn acil başka bir konu bakmaya giriyor

Y KRAL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Yasin Uzun
kanka bütçeyi birazdaha arttırıp böyle bir şey alabilirsin en azında aldığın şey bir şey olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka bütçeyi birazdaha arttırıp böyle bir şey alabilirsin en azında aldığın şey bir şey olsun

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
https://www.akakce.com/monitor/en-u...reesync-curved-oyuncu-u-fiyati,428330039.html
75hz va panel 24 inch

bundan sadece 1 ay önce 2.5k ya bu alınıyordu

Top Bottom