Neler Yeni

1.5 Yıldır Olan Göğüsümdeki Ağrı

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
fizik tedaviye git banada oluyordu bıçak saplanır gibi ağrı hatta acıdan gülmeye başlayıp yere yıkıldığımı bilirim..
kardiyolojiye gittim ekg ve ultroson temiz çıktı fizik tedaviye yönlendirdi kas ağrısı olabilir dedi hap jel falan verdi hala var ama çok hafifledi ağrım
mantıklı aslında hocam bakayım bi fizik tedaviye gidebilirim teşekkürler :)

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Arkadaşlar 2021 ekim - kasım döneminden beri kalp ile mide arasında (sol göğüste) ara sıra ağrı oluyor boynumu aşağı eğince özellikle ağrı gitgide şiddetleniyor, ağrının başladığı zamanlarda biontech korona aşısı olmuştum 2 doz acaba ondan kaynaklı bir sorun mudur bilmiyorum, ayrıca karnım açken ve gaz olduğu zamanlarda da ağrı şiddetleniyor.
Doktora git diyenler gelmeden söyleyeyim ;
EKG : Temiz
Kan,İdrar tahlili : Temiz
Tomografi : Temiz
En son ortopedi doktoruna gittim ergenlikte kemikler gelişirken böyle ağrılar olabiliyor dedi, sizce ne yapmalıyım ?
Bende de oluyor aynı durum hareketi bırak nefes dahi alırken acıyor. Dediğin gibi bende de röntgen tomografi tertemiz nedeni ni bilmiyorum

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bende de oluyor aynı durum hareketi bırak nefes dahi alırken acıyor. Dediğin gibi bende de röntgen tomografi tertemiz nedeni ni bilmiyorum
Çok ilginç gerçekten hocam konudaki herkeste aynı problem mevcut ve doktorda da temiz çıkmış :D ilginç

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

nousfurkan

80+ Bronze
mantıklı aslında hocam bakayım bi fizik tedaviye gidebilirim teşekkürler :)
Rica ederim umarım şifa bulursunuz belki doktorlar demiştir ama her şey gibi belki strestendir ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profil resminde sucuk ekmek var pek inanmadım sağlıklı beslendiğine bol su iç :D
Haha çokk ve sesli güldüm bunaa hssjjfrm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,793
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom