1.500.000Tl Hatchback araba alıcam acil öneri

Spect

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
419
Skoda scala 1.0Tsi-Seat leon 1.0 eTsi- Peugeot 1.2 Puretech- Opel astra 1.2T bunlar var şuanlık aklımda. Seat leon daha hoş ama 1.0 olması nasıl dezavantajlar getirir. Ayrıca bastığın zaman üzmeyecek bir araba istiyorum. Önerileriniz varsa eğer bakabilirim.

Eğer B segment ufak araç sorun değilse Fabia 1.5 TSI Monte carlo.

1.5M bütçeye Scala 1.5 alınır.
Evet premium geliyo hemen hemen o paralara. Leon daha çok çekiyor ancak 1.0eTsi motor nasıldır? Yani yakar mı? Hybrid motor o kadar yakmaz diye düşünüyorum şehir içinde. Yani bastığım zaman da tatmin eder mi?

Evet premium geliyo hemen hemen o paralara. Leon daha çok çekiyor ancak 1.0eTsi motor nasıldır? Yani yakar mı? Hybrid motor o kadar yakmaz diye düşünüyorum şehir içinde. Yani bastığım zaman da tatmin eder mi?
1.0 eTSI motorlarda şehir içi Min 7, ortalama 8 litre civarı yakıt tüketimi var. Bastığında da üzmez ama akmazda.

1.0 eTSI motorlarda şehir içi Min 7, ortalama 8 litre civarı yakıt tüketimi var. Bastığında da üzmez ama akmazda.
Peki bu paralara değer mi hocam? Yani gerçekten çok kaliteli bir konsolu var ve sade. Dış görünüşü falan da ekstra çekti beni kendine. Siz olsanız bunu mu alırdınız yoksa daha iyi alternatiflere mi yönelirdiniz? Mesela 1.2 puretech pejo 308 de güzel. Ancak pu paraları hakeder mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dizel ve sedan hocam. Ben hem benzinli hem de hatchback bakıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler.

b segment istemiyorsunuz sanırım ama i20n ide düşünebilirsiniz.
audi a3 35tfsi (2020 model)
alfa romeo giulietta
1.3 tce hatchback megane
1.5 vtec hatchback civic

1.2 Puretech motorlarda triger kayışı yağ içinde çalışıyor değişim süresi normale göre çok daha kısa biraz araştır istersen 308 çok güzel bir tercih olur fakat kayıştan dolayı ben yanaşmazdım. Gerçi kayış hakkında herhangi bir güncelleme yaptılar mı bilmiyorum. Opel 1.2'de de bu durum aynı. 1.0tsi tercih edebilirsin 2020 sonrası herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum. 1.0etsi'ları hiç önermeyeceğim alternatör ve vites kolu arızası yaygın diye biliyorum.

Skoda scala 1.0Tsi-Seat leon 1.0 eTsi- Peugeot 1.2 Puretech- Opel astra 1.2T bunlar var şuanlık aklımda. Seat leon daha hoş ama 1.0 olması nasıl dezavantajlar getirir. Ayrıca bastığın zaman üzmeyecek bir araba istiyorum. Önerileriniz varsa eğer bakabilirim.
ikinci el A3 35TFSI bakın hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,093
Üyeler
192,608
Son üye
Kızan88909
Geri