Neler Yeni

1.500 TL Diş fırçası önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
kerem aydınalp
1.500TL civarına şarjlı diş fırçası arıyorum, hassastan çok derin temizlik olmasını istiyorum. 3D white diş macunu ile kullanacağım veya diş macunu öneriniz varsa açığım önerilere.

Dişimi yeni fırçalasam bile 1 parça ekmekten bile dişim yemek tutuyor ona göre önerirseniz sevinirim.

1.500TL civarına şarjlı diş fırçası arıyorum, hassastan çok derin temizlik olmasını istiyorum. 3D white diş macunu ile kullanacağım veya diş macunu öneriniz varsa açığım önerilere.

Dişimi yeni fırçalasam bile 1 parça ekmekten bile dişim yemek tutuyor ona göre önerirseniz sevinirim.
Doktor değilim zamanında araştırdığım kadarıyla ;
1- Özellikle hassas diş etleriniz yoksa hassas mod randımansız ve kullanılmaması gereken bir mod.
2- Beyazlatıcı diş macunları dişi aşındırır , uzun vadede zararlıdır.
3- ben d150 oral b kullanıyorum memnunum , çok satan yüksek puanlı bir ürün. 800 tl civarlarındaydı.(f/p) Hassas modu gereksiz gördüğüm için tek modlu olması beni rahatsız etmedi. Su geçirmez özelliği var .
Eksik diyebileceğim basınç sensörü var o da ne kadar gerekli bilmiyorum kendi elimin ayarıyla düzgün yaptığımı düşünüyorum , aksi bir durumda zaten diş etleri ağrır, şişer sorunu belli eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,711
Üyeler
163,540
Son üye
Caxi
Top Bottom