Yetiyor 9060xt r5 5600Kapasitesi bilgisayarına yeterse bunu al.https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a550bn-550-w-fiyati,1530409551.html
Bu msi psuşarda son harfe göre kalitesi değişiyordu sanki.Kimisine iyi kimisine dandik diyorlardıKapasitesi bilgisayarına yeterse bunu al.https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a550bn-550-w-fiyati,1530409551.html
DN'ler çok dandik güç kaynakları, BN'ler C sınıf BNL'in de full range olan varyantına C sınıf diyorlar.Yetiyor 9060xt r5 5600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu msi psuşarda son harfe göre kalitesi değişiyordu sanki.Kimisine iyi kimisine dandik diyorlardı
Amazon hediye kartı ile alacağım.DN'ler çok dandik güç kaynakları, BN'ler C sınıf BNL'in de full range olan varyantına C sınıf diyorlar.
BN'yi al. O bütçede bundan daha iyisi yok.Amazon hediye kartı ile alacağım.
MSI MAG A550BN güç kaynağı, AB fişi, 550 W, 80 Plus bronz sertifikalı, ATX güç kaynağı, 12 V Single-Rail, DC/DC gerilim dönüştürücü tasarımı, 120 mm fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG A550BN güç kaynağı, AB fişi, 550 W, 80 Plus bronz sertifikalı, ATX güç kaynağı, 12 V Single-Rail, DC/DC gerilim dönüştürücü tasarımı, 120 mm fan : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euMSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euHangisini almalıyım?Birde ileride am5 e geçeceğim 7500f veya 7600 ile o zamanda beni idare etmesi lazımMSI MAG A550BNL 550W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG A550BNL 550W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bn ve bnl nin farkı nedirBN'yi al. O bütçede bundan daha iyisi yok.
Aralarında büyük farklar yok. BNL olan linkte görsele BN'yi koymuşlar ama eğer ürün detaylarını en azından doğru girdilerse full range varyantı. bu durumda BN'den biraz daha iyi olması gerek. BNL sipariş etmeyi düşünüyorsan yan taraftaki etikete bak orada AC İNPUT 100-240V yazıyorsa full range'dir kullanabilirsin eğer yazmıyorsa iade et full range olmayan varyantlar çok kalitesiz güç kaynakları..Amazon hediye kartı ile alacağım.
MSI MAG A550BN güç kaynağı, AB fişi, 550 W, 80 Plus bronz sertifikalı, ATX güç kaynağı, 12 V Single-Rail, DC/DC gerilim dönüştürücü tasarımı, 120 mm fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG A550BN güç kaynağı, AB fişi, 550 W, 80 Plus bronz sertifikalı, ATX güç kaynağı, 12 V Single-Rail, DC/DC gerilim dönüştürücü tasarımı, 120 mm fan : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euMSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG A600DN 600W 80 Plus 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euHangisini almalıyım?Birde ileride am5 e geçeceğim 7500f veya 7600 ile o zamanda beni idare etmesi lazımMSI MAG A550BNL 550W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG A550BNL 550W 80 Plus Bronze 120mm Fan Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bn ve bnl nin farkı nedir
Ses seviyesi nasıl hocam rahatsız eder mi bnl veya bnAralarında büyük farklar yok. BNL olan linkte görsele BN'yi koymuşlar ama eğer ürün detaylarını en azından doğru girdilerse full range varyantı. bu durumda BN'den biraz daha iyi olması gerek. BNL sipariş etmeyi düşünüyorsan yan taraftaki etikete bak orada AC İNPUT 100-240V yazıyorsa full range'dir kullanabilirsin eğer yazmıyorsa iade et full range olmayan varyantlar çok kalitesiz güç kaynakları..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bütçede daha sessiz olanı var mı bilmiyorum BN'de FDB fan var daha sessiz bir fan olması gerek ama ikisinin de yük altında aşağı yukarı benzer ses seviyesi olur. Bir de şu var tabii: üreticinin fan eğrisini nasıl ayarladığı ve bileşenler kaç derece çalışabildiği gibi farklar da ses seviyesini etkiler benim kıyaslayabilecek net bir bilgim yok ama çok fark edeceğini de sanmıyorum.Ses seviyesi nasıl hocam rahatsız eder mi bnl veya bn
550w 7500f ve 9060xt te yeter miBu bütçede daha sessiz olanı var mı bilmiyorum BN'de FDB fan var daha sessiz bir fan olması gerek ama ikisinin de yük altında aşağı yukarı benzer ses seviyesi olur. Bir de şu var tabii: üreticinin fan eğrisini nasıl ayarladığı ve bileşenler kaç derece çalışabildiği gibi farklar da ses seviyesini etkiler benim kıyaslayabilecek net bir bilgim yok ama çok fark edeceğini de sanmıyorum.