Dostlar sizden bir şey daha rica edeceğim. Aynı özelliklere sahip ama kavisli (curved) ekran yerine düz (flat) ekran monitör önerisinde bulunabilir misiniz?
ghosting oluyor bu monitördeÖnerdiğim monitör Curved Değil ama onun haricinde dediğin özellikleri karşılıyor Ve FreeSync Premium özelliği bile var ve Markası Philips gibi kaliteli marka
PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01 144Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Gaming Monitör
Philips 242E1GAJ-01 23.8" 1 MS 144 Hz HDMI+DP FreeSync Premium Full HD LED Monitör ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Dostum VA panellerde genelde ghosting olayı oluyormuş ve azaltmanın çözümü varmış. Ben de dün Amazon'dan sipariş ettim. Umarım bir sorun çıkmaz.ghosting oluyor bu monitörde
samsung olurmu va panelMerhaba dostlar,
Yakın zamanda İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Bu sistemin yanına yakışacak bir monitör almak istiyorum. Maksimum 1.600TL'ye;
GamePower, GameBooster, James Donkey, Rampage gibi markaların gayet güzel ve uygun fiyatlı monitörleri mevcut ama bu markaları hiç kullanmamış kişiler bile çok eleştiriyor. Bu markaları eleştirecek ya da önermeyecek kişiler varsa sebepleri ile birlikte açıklarlarsa ben de bu markalardan vazgeçebilirim.
- 23" - 24" boyutlarında,
- 144Hz,
- 1ms,
- Curved,
- VA panel özelliklerine sahip bir monitör önerebilir misiniz?