Ben seni neden hep ölü piksellerle hatırlıyorum ya sdfgsdfasdfAOC 24G2U model monitör buldum. İkinci el sadece 1 adet ölü pikseli var alınır mı sizce? (Sadece yeşilde sönüyor)
Fiyatı; 1.900₺
AlınırAOC 24G2U model monitör buldum. İkinci el sadece 1 adet ölü pikseli var alınır mı sizce? (Sadece yeşilde sönüyor)
Fiyatı; 1.900₺
Anasını satim bi msi optix g241 aldık 1 taneydi ölü piksel her geçen gün arttı 3 ölü pikselde kaldı her arttığında konu açtım ondandır Bela oldu başıma monitör ya iyi ki de iade ettim ama bacakları çok yer kaplıyordu masadaBen seni neden hep ölü piksellerle hatırlıyorum ya sdfgsdfasdf
Neden alınmaz hocam herkes alınır demişAlınmaz.
AlınmazAOC 24G2U model monitör buldum. İkinci el sadece 1 adet ölü pikseli var alınır mı sizce? (Sadece yeşilde sönüyor)
Fiyatı; 1.900₺
Hocam alınmaz çünkü ilerde ölü pikselin yayıldığıyla alajalı6 bir durum okumuştum forumdaAOC 24G2U model monitör buldum. İkinci el sadece 1 adet ölü pikseli var alınır mı sizce? (Sadece yeşilde sönüyor)
Fiyatı; 1.900₺
AlınmazAOC 24G2U model monitör buldum. İkinci el sadece 1 adet ölü pikseli var alınır mı sizce? (Sadece yeşilde sönüyor)
Fiyatı; 1.900₺