1 Amerika Doları 10,0184 ₺

arkadaş yeter ama yani dakika başı dolar konusu açılıyor. dolara bakacaksanız yapmanız gereken ne biliyormusunuz?
1636747927230.png

bunu aratmak.

burası teknoloji forumu. Dolar kaç TL forumu değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu atarak ne kazandın yani merak ediyorum.
İstediğim konuyu açarım ve sen de karışamazsın. Konuya zorla tıklatmıyorum hadi başka konuya.

ama zaten bir tane açılmış adam konusu için yardım bekliyor ama bu tarz konular anasayfayı dolduruyor bu nedenlede adamın konusunuda kimse göremiyor yanlışmı düşünüyorum
Doğru düşünüyorsun ancak böyle çoklu konu açılması normalmiş. Ülke gündemiymiş.

Ham maddeyi dışarıdan aldığımız sürece böyle olacak yol ve köprüden önce fabrikalar kurulması lazımdı Tayyip kimse istemiyor dışarıda dolar yükselecek

Ham maddeyi dışarıdan aldığımız sürece böyle olacak yol ve köprüden önce fabrikalar kurulması lazımdı Tayyip kimse istemiyor dışarıda dolar yükselecek
Amaçları ihracatı arttırmak evet artıyor ancak vatandaşı düşünen yok her şey ateş pahası oldu.

Amaçları ihracatı arttırmak evet artıyor ancak vatandaşı düşünen yok her şey ateş pahası oldu.
Benim korkum bankalardaki milletin 80 milyar doları ona el koyarlarsa şaşırma kimse bu saatten sonra taviz vermez ne tayyip ne dışardaki siyasiler

düz hesap oldu işte miss.
Şuan arkadaşlarımızla elimizde olan 5000$ var gün geçtikçe değeri artıyor artık düşmesinden ümidi kestiğimiz için kafa rahat (ytd)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,008
Üyeler
189,370
Son üye
sadeceerenn
Geri